yok ben bulamadım dot şeklinde olanı aldım.buna uyumlu skatez tr de var mı
Siyah yoktu hiç bir zaman beyaz vardı ilk zamanda tekBen alırken siyah dahil her renk vardı ben ilk alanımdir belki de ben alırken konu acmamistim malum ben alırken biter diye
aynı andamı sipariş ettın klavye aldım dün bugun mouse alıcam ona göre sipariş geçiçem18 yaş altı fark ettirmiyor ben 18 yaş altı tc ile klavye aldım sorunsuz geldi.
Yok olmadı.@Teykage 2.4ghz bağlantısına getirin sağ tık sol tık bide ortadaki scroll tuşuna aynı anda basın 3ünede sonra yeşil ışık hızlıca yanıp söncek.Tamamıyla yanıp sönmesi bittikten sonra mouseunuz bağlı olur sonra driverı açın ordan hz ayarı yapın düzelir.
kasada usb 2.0 yokmu birde bu sarj ıstastonunun kablosu typc-c mi onu anlmadım benType-C to Type-C kablo ile Type-C portuna taktım yine olmuyor bozuk dock gelmiş. USB 2.0'ı deneyebileceğim bir yer yok.
Kasa yok laptop var .kasada usb 2.0 yokmu birde bu sarj ıstastonunun kablosu typc-c mi onu anlmadım ben
Ben beyaz alırken siyah vardı ben beyazı ödedikten sonra beyaz mavi ve siyah stoğu bitti.Siyah yoktu hiç bir zaman beyaz vardı ilk zamanda tek
Nasıl taktikçakal ya
16 saat önce girmiş daha yeni güncelliyorlar mdksdksana dmeiştim acele etme diye
Promosyonun adı ne kralpromosyonla 765 tl