1000 lira daha fazla veremem hocam 120 hz ise şu an alacağımHocam bu 120hz ama bunun yenisi geldi 515 44 olarak 4600h ve 1650ti var yalnız ekranı 60hz onu öneririm hem soğutması daha iyi işlemcisi çok daha güçlü
Biliyorum bütçem 6100 lira 5800 civarında iken bunu almak istiyorum emin miyiz 120 hz olduğuna farklı versiyonlar var çünküDediğim model 6700tl ve işlemcisi çok daha güçlü
Sen bilirsin bu attığının technopatta incelemesi var 120hz diye hatırlıyorum onu izle
Kendi sitesinde 120 hz felan diyor fakat pek açık değilaşağıda açıklamada yazarsa yazar yazmazssa 60 hz genelde. bu model 60 hz.
Biliyorum bütçem 6100 lira 5800 civarında iken bunu almak istiyorum emin miyiz 120 hz olduğuna farklı versiyonlar var çünkü
ASUS_X00QD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kendi sitesinde nüm acer nitrolar için konuşuyor orda da en iyi özelliğini yazar. ürün kodunu yazman lazım epey gibi sitelere.Kendi sitesinde 120 hz felan diyor fakat pek açık değil
Epeyde henüz yok hocamkendi sitesinde nüm acer nitrolar için konuşuyor orda da en iyi özelliğini yazar. ürün kodunu yazman lazım epey gibi sitelere.
O zaman pek fikrim yok ama acer laptoplara genelde 120 hz olduğunda 120hz resmi falan koyuyor kesin bir bilgi bulamazssın yani. yorumlarda yazmıyorzsa eğer.Epeyde henüz yok hocam
Acera nasıl ulaşabilirim peki onlar biliyordur elbetO zaman pek fikrim yok ama acer laptoplara genelde 120 hz olduğunda 120hz resmi falan koyuyor kesin bir bilgi bulamazssın yani. yorumlarda yazmıyorzsa eğer.