İkinci El Elektronik İlanları ve Fiyatları | Letgo
Elektronik kategorisindeki tüm ilanlari bu kategorimizden inceleyebilir ve fiyatlara göz atabilirsiniz.
çok uyguna veriyor beyler kaçırmayın
ınsan kendı reklamınıda ındırımdede yapmaz be 900 lıra zaten klavyeİkinci El Elektronik İlanları ve Fiyatları | Letgo
Elektronik kategorisindeki tüm ilanlari bu kategorimizden inceleyebilir ve fiyatlara göz atabilirsiniz.www.letgo.com
Alıntıyı görüntüle
3 etmese de 2.5 eder zaten normalİkinci El Elektronik İlanları ve Fiyatları | Letgo
Elektronik kategorisindeki tüm ilanlari bu kategorimizden inceleyebilir ve fiyatlara göz atabilirsiniz.www.letgo.com
Alıntıyı görüntüle
ney anlamadımınsan kendı reklamınıda ındırımdede yapmaz be 900 lıra zaten klavye
Satılığa çok düşerse fiyatta düşer hocam şuanda sahibinden de filan görmedim ama kısa sürede olucaktır3 etmese de 2.5 eder zaten normal
Orası öyle fakat hakkı 2-2.5 bu klavyeninSatılığa çok düşerse fiyatta düşer hocam şuanda sahibinden de filan görmedim ama kısa sürede olucaktır
gelmıssın zaten ucuz olan klavyeyı pahalıya kakmaya calısıyorsunney anlamadım
• Glacier Blue renginde Leobog Reaper Axis, Thunder Black renginde Leobog Ice Vein Axis switchler kullanılmıştırİkinci El Elektronik İlanları ve Fiyatları | Letgo
Alıntıyı görüntüle
ilan benim mi sence biladergelmıssın zaten ucuz olan klavyeyı pahalıya kakmaya calısıyorsun
tabii ki orası öyleOrası öyle fakat hakkı 2-2.5 bu klavyenin
yok kanka sallamış epomakerda öyle yazıyor diye muhtemelen• Glacier Blue renginde Leobog Reaper Axis, Thunder Black renginde Leobog Ice Vein Axis switchler kullanılmıştır
dogru ise switchler belli oldu.
Bilgi nerden ?• Glacier Blue renginde Leobog Reaper Axis, Thunder Black renginde Leobog Ice Vein Axis switchler kullanılmıştır
dogru ise switchler belli oldu.