hocam apexi ve f75i kaça satacaksınız yani tanesiniHocam sağlam gelsin de gerisi önemli değil. Şu son aldığım siyahla beraber klavyelere falan 9 bin para verdim işte yarısından fazlasını çıkarsam yeter
kesinlikle hocam beyaz da yakında gelir gibibüyük ihtimal siyahtanda stok açarlar ara ara son gelişi değildir
Hocam adet 845 tl ye geliyor işte üstüne biraz koyar satarız. Letgoya dalan 1300 den koyan doluhocam apexi ve f75i kaça satacaksınız yani tanesini
Biraz bekleyebilirim ön sipariş olayı bitmesini bekleyebiliriz ya çok fazla ilan varhocam apexi ve f75i kaça satacaksınız yani tanesini
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kesinlikle hocam beyaz da yakında gelir gibi
mantıklı hocam bakmak lazımHocam adet 845 tl ye geliyor işte üstüne biraz koyar satarız. Letgoya dalan 1300 den koyan dolu
H.o ben de az önce yazdım proyu şuan en pahalıdan alan benim galiba 1410 tl para verdim. İnceleyip döneceklermiş banamüşteri hizmetleride selam verdik diye 120 TL kupon attı sağolsun yarın çekerim bi tane siyahtanda
iyiymiş hocam nasıl oldu omüşteri hizmetleride selam verdik diye 120 TL kupon attı sağolsun yarın çekerim bi tane siyahtanda
iyiymiş hocam hayırlı olsunbiraz nazik davranıp sipariş vereceğimi söyledim 120 TL kupon teklif etti
Pro için temsilciyi darlamaya devam edersen %20 kupon alma şansın yüksek. Bende proyu 1355'e almıştım. 50 TL kredi ve 2 kere %20 kupon aldım.H.o ben de az önce yazdım proyu şuan en pahalıdan alan benim galiba 1410 tl para verdim. İnceleyip döneceklermiş bana