❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
30 euro 1.115 tl etmiyor mu. 1070'i neden sınır aldınız anlamadım. Ben bu klavyeyi sipariş ettim sepete bir kaç şey daha atıp 1.103tl'den sipariş ettim gümrüğe mi takılacak yani?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dün sabah beyaz olanı stokta yok diye siyahını sipariş ettim. Bugün beyazı gelmiş benim siyahı de kargolamışlar iptal edemiyorum. Beyaz olanın tipi daha çok hoşuma gitmişti :(
Zaten geçerse uyarıyor temu.

Dayanamadım aldım 1 klavye daha 😂

Ekler

• 85f23af2-ca6a-42b0-af00-455b213501d6.jpeg
    85f23af2-ca6a-42b0-af00-455b213501d6.jpeg
    86.9 KB · Hit: 77
Çıkmaz hocam.
Bir de hocam bu klavyenin beyazı ve siyahı arasında switch farkı mı var? Sadece renktir diye düşündüm. Beyazı daha çok beğenmiştim ama ben dün alırken sadece siyahı vardı, kargolamışlar diye iptal de edemiyorum beyazı da sipariş edip diğerini teslim almamaya değer mi sizce?

Bir de hocam bu klavyenin beyazı ve siyahı arasında switch farkı mı var? Sadece renktir diye düşündüm. Beyazı daha çok beğenmiştim ama ben dün alırken sadece siyahı vardı, kargolamışlar diye iptal de edemiyorum beyazı da sipariş edip diğerini teslim almamaya değer mi sizce?
Hocam ses olarak aşırı farklar yok. Ben sistemime uyduğu için beyaz aldım. Sizin sisteminize hangisi uyuyorsa onu almak daha mantıklı bence

almaya değer mi siz karar verin.

30 euro 1.115 tl etmiyor mu. 1070'i neden sınır aldınız anlamadım. Ben bu klavyeyi sipariş ettim sepete bir kaç şey daha atıp 1.103tl'den sipariş ettim gümrüğe mi takılacak yani?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dün sabah beyaz olanı stokta yok diye siyahını sipariş ettim. Bugün beyazı gelmiş benim siyahı de kargolamışlar iptal edemiyorum. Beyaz olanın tipi daha çok hoşuma gitmişti :(
Buradan bakın beğenmezseniz iptal edip beyazını alırsınız.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri