PattisReyis
80+
Tabi hocam bi alabilirsem hayırlısıyla kskskGelir
Hocam alırsanız beni etiketleyip ss atar mısınız
Tabi hocam bi alabilirsem hayırlısıyla kskskGelir
Hocam alırsanız beni etiketleyip ss atar mısınız
Alırsınız hocam merak etmeyin stoklar geliyor devamlıTabi hocam bi alabilirsem hayırlısıyla ksksk
Ice vein olduğunu nereden anladınız hocamAn itibariyle beyaz stokta ve sesi en tok olan leobog ice vein switch. Ses farkları için kısa video:
Ya apex mousela sepet yaptim 1070i gectigi icin alamiyorum su ulkenin regulasyonlarina hastayim. Yasamasak guzel ulkeIce vein olduğunu nereden anladınız hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Reaper demişlerdi
Aynen hocam olsa ben de sepet yapacağım da olmuyorYa apex mousela sepet yaptim 1070i gectigi icin alamiyorum su ulkenin regulasyonlarina hastayim. Yasamasak guzel ulke
Benim hatam hocam kendi sitesinden gündüz bakmıştım glacier blue modelde ice vein switch için pre order yazıyormuş reaper için değil. Siz diyince tekrar kontrol ettim haklısınız. Edit atayım yanlış bilgi yayılmasın.Ice vein olduğunu nereden anladınız hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Reaper demişlerdi
tamamdır hocamBenim hatam hocam kendi sitesinden gündüz bakmıştım glacier blue modelde ice vein switch için pre order yazıyormuş reaper için değil. Siz diyince tekrar kontrol ettim haklısınız. Edit atayım yanlış bilgi yayılmasın.
Bende bu sebepten alamıyorum. Çözümü var mıdır 40tl fark için resmenYa apex mousela sepet yaptim 1070i gectigi icin alamiyorum su ulkenin regulasyonlarina hastayim. Yasamasak guzel ulke
30 euro 1.115 tl etmiyor mu. 1070'i neden sınır aldınız anlamadım. Ben bu klavyeyi sipariş ettim sepete bir kaç şey daha atıp 1.103tl'den sipariş ettim gümrüğe mi takılacak yani?Ya apex mousela sepet yaptim 1070i gectigi icin alamiyorum su ulkenin regulasyonlarina hastayim. Yasamasak guzel ulke