Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Nezha

80+ Bronze
An itibariyle beyaz stokta ve sesi en tok olan leobog ice vein switch. Ses farkları için kısa
Edit: switch ice vein değil aklımda yanlış kalmış :/ Reaper switch, ice vein ile graywood v3 arası bir sesi var.
video:

Son düzenleme:
An itibariyle beyaz stokta ve sesi en tok olan leobog ice vein switch. Ses farkları için kısa video:

Ice vein olduğunu nereden anladınız hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Reaper demişlerdi

Nezha

80+ Bronze
Ice vein olduğunu nereden anladınız hocam

Reaper demişlerdi
Benim hatam hocam kendi sitesinden gündüz bakmıştım glacier blue modelde ice vein switch için pre order yazıyormuş reaper için değil. Siz diyince tekrar kontrol ettim haklısınız. Edit atayım yanlış bilgi yayılmasın.

Benim hatam hocam kendi sitesinden gündüz bakmıştım glacier blue modelde ice vein switch için pre order yazıyormuş reaper için değil. Siz diyince tekrar kontrol ettim haklısınız. Edit atayım yanlış bilgi yayılmasın.
tamamdır hocam

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Beyaz stokta ayık olan alir

Akman55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, İşlemci, Hazır Sistem
hocalarım bu klavyenin switchi ne ve rgb mi?

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
702
İsim
Fırat divitci
Ya apex mousela sepet yaptim 1070i gectigi icin alamiyorum su ulkenin regulasyonlarina hastayim. Yasamasak guzel ulke
30 euro 1.115 tl etmiyor mu. 1070'i neden sınır aldınız anlamadım. Ben bu klavyeyi sipariş ettim sepete bir kaç şey daha atıp 1.103tl'den sipariş ettim gümrüğe mi takılacak yani?

Dün sabah beyaz olanı stokta yok diye siyahını sipariş ettim. Bugün beyazı gelmiş benim siyahı de kargolamışlar iptal edemiyorum. Beyaz olanın tipi daha çok hoşuma gitmişti :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,413
Üyeler
164,662
Son üye
Kamilla
Top Bottom