❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

proyla aynı yani doğru mu anladım
evet hocam öyle düşünüyoruz henüz tam olarak kesin değil ama ajazz aynı chipseti kullandığını söylüyorsa bunda da pan1080ua3c vardır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kargoya verildiyse yapacak bişe yok ama bir günde kargoya verilmemiştir diye düşündüm.
yapacak bir şey yok valla. desteğe yazsın ama belki bir ihtimal yaparlar. kargoya verilmese paketlense bile değişilmiyor biraz hızlı olmak lazım.

Anneme extra indirim gelmiş apex almayı deneyecektim ama karşıma çıkmıyor full termos yada havlu dolu

evet hocam öyle düşünüyoruz henüz tam olarak kesin değil ama ajazz aynı chipseti kullandığını söylüyorsa bunda da pan1080ua3c vardır.

yapacak bir şey yok valla. desteğe yazsın ama belki bir ihtimal yaparlar. kargoya verilmese paketlense bile değişilmiyor biraz hızlı olmak lazım.
Alınır mı hocam yani ne diyorsunuz pro sipariş etmiştim

Evett

Son düzenleme:
Alınır mı hocam yani ne diyorsunuz pro sipariş etmiştim
hepsi alınır ama apex daha f p olur biraz daha üst segment oluyor çünkü. proyu iptal edebilme şansınız varsa apex almanız daha iyi oluır diye düşünüyorum. edemezseniz de pro da iyidir sorun olmaz.

Bizzat satıcıya sordum royuan var dediler.

1730631004506.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,060
Üyeler
186,290
Son üye
Demirdalan
Geri