troken
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 139
Hocam size ulaştı mı mouse? Ondan sonra mı yazdınız böyle iade için?
Hocam size ulaştı mı mouse? Ondan sonra mı yazdınız böyle iade için?
Ben başta belirtmiştim. O zamanın heyecanıyla almıştım sonra satıcı yalan söylediği için kendisi zararlı çıkar. Tüketici hakkımı kullandım. (Kötü bir yöntem ama kupon için istemiştim direkt tutarı iade ettiler.)hocam yapmayın bence ya. gerçekten ayıp olduğunu düşünüyorum üründe sorun yoksa sorun yok bence.
mouse sizde mi kalıyor bi de pro olan mı apex miBen başta belirtmiştim. O zamanın heyecanıyla almıştım sonra satıcı yalan söylediği için kendisi zararlı çıkar. Tüketici hakkımı kullandım. (Kötü bir yöntem ama kupon için istemiştim direkt tutarı iade ettiler.)
Haklısınız bir yönden ama bilmiyorum sonrasında ali gibi olmasın yine bu uygulama ucuza alıyoruz zaten.Ben başta belirtmiştim. O zamanın heyecanıyla almıştım sonra satıcı yalan söylediği için kendisi zararlı çıkar. Tüketici hakkımı kullandım. (Kötü bir yöntem ama kupon için istemiştim direkt tutarı iade ettiler.)
Apex evet bende kalıyor. Aslında kupon için destek aldım para verdiler.mouse sizde mi kalıyor bi de pro olan mı apex mi
kötü diye iade alıp yeniden siyahını mı vereceğim dediniz ben mi öyle algıladım ?
Pembe olan gelcek mi peki o kadar pembe almayan erkek değildir dediniz hocam olmaz bak yoksa
O durumu bildiğimden başta kupon istedim vermediler dedim kısmi iade yaparlar full iade ettiler.Haklısınız bir yönden ama bilmiyorum sonrasında ali gibi olmasın yine bu uygulama ucuza alıyoruz zaten.
Bende de A950 pro var ve aldım. Sende alElimde Dareu a950pro var yaklaşık 6 ay önce almıştım. Kaç gündür almakla almamak arasındayım. Sizce değer mi ya da yedek olarak kenra koymak mantıklı olur mu ?
Bari şu paylaşımı silin de millet de sizden görüp yapmasın sonra gerçekten sıkıntılı durumla karşılasanlara zorluk cıkaracaklar. Yöntem öğrenmesin millet.O durumu bildiğimden başta kupon istedim vermediler dedim kısmi iade yaparlar full iade ettiler.