❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

hocam yapmayın bence ya. gerçekten ayıp olduğunu düşünüyorum üründe sorun yoksa sorun yok bence.
Ben başta belirtmiştim. O zamanın heyecanıyla almıştım sonra satıcı yalan söylediği için kendisi zararlı çıkar. Tüketici hakkımı kullandım. (Kötü bir yöntem ama kupon için istemiştim direkt tutarı iade ettiler.)

1730631396862.png

Arkadaşlar merhaba bu mouse un olayı nedir? kaç günde geliyor temuda sepet tutarı ne kadar corsair katar pro kullanıyorum sizce geçmeli miyim(tekerlekte biraz sorun var canımı sıkıyor) yanıtlarsanız sevinirim.

Ben başta belirtmiştim. O zamanın heyecanıyla almıştım sonra satıcı yalan söylediği için kendisi zararlı çıkar. Tüketici hakkımı kullandım. (Kötü bir yöntem ama kupon için istemiştim direkt tutarı iade ettiler.)
mouse sizde mi kalıyor bi de pro olan mı apex mi

Haklısınız bir yönden ama bilmiyorum sonrasında ali gibi olmasın yine bu uygulama ucuza alıyoruz zaten.

Haklısınız bir yönden ama bilmiyorum sonrasında ali gibi olmasın yine bu uygulama ucuza alıyoruz zaten.
O durumu bildiğimden başta kupon istedim vermediler dedim kısmi iade yaparlar full iade ettiler.

siyahı gelmiş hemen maviyi iptal edip temu bakiyesine aktardım siyah çektim.

Elimde Dareu a950pro var yaklaşık 6 ay önce almıştım. Kaç gündür almakla almamak arasındayım. Sizce değer mi ya da yedek olarak kenra koymak mantıklı olur mu ?
Bende de A950 pro var ve aldım. Sende al :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,735
Üyeler
186,371
Son üye
khamzattopuria
Geri