Koray 3245
80+
- Reaksiyon skoru
- 52
Elimde Dareu a950pro var yaklaşık 6 ay önce almıştım. Kaç gündür almakla almamak arasındayım. Sizce değer mi ya da yedek olarak kenra koymak mantıklı olur mu ?
Kargoya verilmiştirBende bu simge yok
kenara koyman daha mantıklı olurElimde Dareu a950pro var yaklaşık 6 ay önce almıştım. Kaç gündür almakla almamak arasındayım. Sizce değer mi ya da yedek olarak kenra koymak mantıklı olur mu ?
Mağdur edebiyatı.nasıl
Aldığımız AJAZZ AJ159 APEX lerin chipseti Royuan. Bu anlama geliyor.Yani ne anlama geliyor bu
hocam satıcı da bilmiyor inanın pan1080 geliyor ama şöyle anlatayım durumu bu chipsetler aynı chipsetler aynı çin firması üretiyor A firması adını pan1080ua3c koyuyor başka firma royuan diyor öbürü gelip nordic diyor vb öyle yani çok takılmayın sorunsuz ürün.Bizzat satıcıya sordum royuan var dediler.
Royuan daha kötü bir chipset miAldığımız AJAZZ AJ159 APEX lerin chipseti Royuan. Bu anlama geliyor.
hocam yapmayın bence ya. gerçekten ayıp olduğunu düşünüyorum üründe sorun yoksa sorun yok bence.Şimdi 1 tane siyah apex sipariş edeyim![]()
Gelince ilk işim içini açıp bakmak olacak herkeste ne korku varmış arkadaş anlamadım ki açınca bozulmuyor şu meret.hocam satıcı da bilmiyor inanın pan1080 geliyor ama şöyle anlatayım durumu bu chipsetler aynı chipsetler aynı çin firması üretiyor A firması adını pan1080ua3c koyuyor başka firma royuan diyor öbürü gelip nordic diyor vb öyle yani çok takılmayın sorunsuz ürün.
dün gece aldım ön sparişte olduğu için olabilirmiKargoya verilmiştir![]()
Her ağızdan bir ses çıktı hocam ne desek saçma olur benim de konuyla alakalı tam bir bilgim yok mouselar gelsin bakarız.Royuan daha kötü bir chipset mi