resim yuklemişti kaldırmış bir sorunu yok benceCMD ile ping at modeme gidiyor mu diye. Eğer gitmiyorsa rj45 çak düzelir pin oksitlenmiştir büyük ihtimalle.
resimde istemedşigim bisey gözüküyom ondan kaldırdım speed test yaptım 75mbps int kullanıyom 33dow aldım ve eternetden gelmiyo int suan wifi olarak alıyo direktresim yuklemişti kaldırmış bir sorunu yok bence
wifiyi kapat kablolu olarak kullanırsınresimde istemedşigim bisey gözüküyom ondan kaldırdım speed test yaptım 75mbps int kullanıyom 33dow aldım ve eternetden gelmiyo int suan wifi olarak alıyo direkt
veya bağdaştırıcı seçeneklerinden wifiyi devre dışı bırakwifiyi kapat kablolu olarak kullanırsın
demedim olmadı simdiwifiyi kapat kablolu olarak kullanırsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
veya bağdaştırıcı seçeneklerinden wifiyi devre dışı bırak
anladım o zaman uçları yenile ve kablonun soketlere tam oturup oturmadığına bakAlıntıyı görüntüleurdaki ikondan fark ettim kablonun calısmadıgınıda
demedim olmadı simdi
ve kablonda fiziksel hasar olup olmadığını da kontrol etanladım o zaman uçları yenile ve kablonun soketlere tam oturup oturmadığına bak
kabloları tekrar taktım olmadı sanırım içinden bi kopukluk var yenisi alma zamanı gelmişanladım o zaman uçları yenile ve kablonun soketlere tam oturup oturmadığına bak
ve kablonda fiziksel hasar olup olmadığını da kontrol et
olabilir eğer yakınınızda bir bilgisayarcı falan varsa orada test ettirebilirsiniz ve uçları yenilemeyi deneyebilirsinizkabloları tekrar taktım olmadı sanırım içinden bi kopukluk var yenisi alma zamanı gelmiş
rica ederim iyi eğlencelerpcyi aç kapa yaptım düzeldi yardımın icin tskler