❌İndirim Bitti! Windows 11 pro Oem Key 28TL

Alıntıyı görüntüle
Alınır mı alsak ne gibi işimize yarar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kaptım bir tane tşk
Ne işe yarıyor usta

Alınır mı alsak ne gibi işimize yarar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne işe yarıyor usta
Kaçak windows 11 kurduğunda bu lisansı giriyorsun. Windows 11 orjinal oluyor ve format atsanda gitmiyor. Lapto cihazımda 3 senedir kulanıyorum sorun yaşamadım. Kaçak göçekle uğraşmaktan daha iyidir. Yeni sistem topluyorum o yüzden aldım bir tane .

Peki oem i alıp aktifleştirdik , sonra retail alıp anahtarı değiştirebiliyor muyuz ?
Oem key girdikten sonra retaile gerek yok ama illa değiştiricem diyorsan oem keyi silmen gerek sonra retail keyi girmelisin

Kaçak windows 11 kurduğunda bu lisansı giriyorsun. Windows 11 orjinal oluyor ve format atsanda gitmiyor. Lapto cihazımda 3 senedir kulanıyorum sorun yaşamadım. Kaçak göçekle uğraşmaktan daha iyidir. Yeni sistem topluyorum o yüzden aldım bir tane .
Ben şimdi yeni bilgisayar alacam sistem alacam işime yarar yani

İSO ekranı gelecek sonra Windows anahtarınızı girin deyince bunu gireceğiz demi bu işe yarıyor

Windows 11 in sorunlarının çözülmesi gerekiyor. Hayatımda ilk defa mavi ekran hatalarını sadece Win11 bilgisayarımda yaşadım ve en az 20 defa oldu. Ayriyeten Win 10 un da fişini çektiler milleti Win11'e kaydırmak için
Windows 10'un daha 1 senelik ömrü var. O zamana kadar Windows 11'i derli toplu hale getirirler herhalde.

Hocam bu en son aldığımız keyleri girdikten sonra sorgulayınca bişi çıkmıştı Buda onun gibi mi deneyen oldu mu?

Aldım bir tane etkinleştiririm pc gelince

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,156
Üyeler
187,000
Son üye
Mehmet2134
Geri