Cavuskerem
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,999
minimum sepet tutarının çözümü yok mu delirtecek beni
tamamlayıp son aşamada çıkarınca geçilebiliyor olması lzm hocamminimum sepet tutarının çözümü yok mu delirtecek beni
Hocam müşteri hizmetleri'n den bu indirimi alırsanız haber verin bende alayımNasıl oluyor hocam sizlerden ricam ödemeki görseli bana atarmisiniz temuya atayım bende bu fiyattan alayım![]()
Hocam yaptılar mı indirim ne olduBize görsel atın yapariz diyorlar temu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam detaylı ödeme sayfasında kullandığınız indirimi paylaşırmisiniz temu istiyorda o fiyattan vermek için.
Görsel atmadiki kimse %25 tanimladilar ama %92 indirim olması lazım çünkü bu şekilde 280 veya 380 bu fiyattan alınabiliyorHocam yaptılar mı indirim ne oldu
Knk sebebini bilmiyorum ama bende 480TL minimum tutar ama şey yapabilirsin ürünüleri alıp minimum tutarı tamalarsanız siparişi verdikten sonra sepet tutarını tamamlamak için eklediğiniz ürünü iptal ederseniz ürünün ve vergisi'nin para iadesi alabilirsinizminimum sepet tutarının çözümü yok mu delirtecek beni
yukarıda atılmış ya hocam o olmuyor mu görmemişsiniz sanırım 333.sayfadaGörsel atmadiki kimse %25 tanimladilar ama %92 indirim olması lazım çünkü bu şekilde 280 veya 380 bu fiyattan alınabiliyor
izin vermiyortamamlayıp son aşamada çıkarınca geçilebiliyor olması lzm hocam
benim 670tl klavye alsam bile keleyceğim şeylerle fiyat gereksiz yükseliyorKnk sebebini bilmiyorum ama bende 480TL minimum tutar ama şey yapabilirsin ürünüleri alıp minimum tutarı tamalarsanız siparişi verdikten sonra sepet tutarını tamamlamak için eklediğiniz ürünü iptal ederseniz ürünün ve vergisi'nin para iadesi alabilirsiniz
Yok görmedim iletiyorum hemenyukarıda atılmış ya hocam o olmuyor mu görmemişsiniz sanırım 333.sayfada
Var YouTube 'da gördüm çok iyi özellikleri var ama arayüzü hazır nasıl desem çogu klavyede kullanılan basit bir arayüzdrıverı varmı bu klavyenın
Olsun yeterVar YouTube 'da gördüm çok iyi özellikleri var ama arayüzü hazır nasıl desem çogu klavyede kullanılan basit bir arayüz
Vergi yüzünden yükseliyordur fiyatıizin vermiyor
benim 670tl klavye alsam bile keleyceğim şeylerle fiyat gereksiz yükseliyor
evet işte minimum sepeti tutarını çözsem sıkıntı olmayacakVergi yüzünden yükseliyordur fiyatı