Dogukappa
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 971
apexleri iyi almışsın en azındanaga silsene şu konuyu gördükce moralim bozuluyo,
1 tane proyu 1400e aldım,
2 tane apexi 1490 a aldım zoruma gidiyor
apexleri iyi almışsın en azındanaga silsene şu konuyu gördükce moralim bozuluyo,
dahil hepsi918 TL (vergi hariç) bu ürün için iyiyse düşüneyim.
Peki bu linktekinde şarj istasyonu ve dongle dahil mi? Yoksa sadece fare mi geliyor?
Alamadığı için yaptığına %100 eminimbence de yalancı. kendisine ilan üzerinden soru sordum ilan yayından kaldırdı. ilanı yayından kaldıracağını bildiğim için ss almıştım. kendisi forumda üye. sarı sitede bir kaç ayrı hesabı var. güvenilir birisi olsa tek hesap olur. bu gün ürünlerin kargodan teslim edileceğini söyledi. ilanı 5 kasımda açmış. tutarsız ve yalancı sanırım
Hep birlikte temu yoruma roma mızrağı yazalım kendimizi belli edelim![]()
Bende 1400 ödedim proya hatta 90 TL de ziraat geçirmişaga silsene şu konuyu gördükce moralim bozuluyo,
alıcı üzerinde 8k yazan parça değil mi ekstra usb alıcı gibi parça mı olacakBende bugün teslim aldım 8khz göremiyorum testler de sende alıcı doungle da mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende de 7500f var 4khz çalışıyor 8khz çalışmıyor
normal fiyatları oapexleri iyi almışsın en azından
yok yok aldığına eminim ben. bizi de okuyordur şu an. faal bir forumdaşAlamadığı için yaptığına %100 eminim
İnternette kimilerin de mouse içinden alıcı çıkıyor bende çıkmadı sende çıktı mı diye sordum sanırım şarj istasyonu aynı zamanda alıcıalıcı üzerinde 8k yazan parça değil mi ekstra usb alıcı gibi parça mı olacak
evet burdan deneyince 7400hz gördü. teşekkür ederimArkadaşlar yaptığınız siteler 2000 hz üstü desteklemiyor.
Burdan indirip deneyin ben 5700 civarı üstüne çıkamadım apex ile işlemci 12400f
evet ben öyle biliyorum ayrı bir alıcı yokİnternette kimilerin de mouse içinden alıcı çıkıyor bende çıkmadı sende çıktı mı diye sordum sanırım şarj istasyonu aynı zamanda alıcı
Korkmana gerek yok alamayanlar bozuk diye yaygara kopartıp düşükten çökmeye çalışacak yada fake düşük fiyatlı ilanlar açıp piyasayı düşürecekler.Apeximiz daha gelmeden bozuk mozuk ayıp oluyor korkutmayın bizi![]()