FurkanÜnal
80+
- Reaksiyon skoru
- 32
ryzen 5 1600x için amd nin kendi soğutucusu gibi soğutacak bir soğutucu önerir misiniz?
ryzen 5 1600x için amd nin kendi soğutucusu gibi soğutacak bir soğutucu önerir misiniz?
şu t6 ultrayı'da bir kişi önerdi ondan sonra herkes birbirine öneiriyor bilgileri varmış gibi.
T6 ultra gayet iyi bir soğutucu dur ne boş yaptınız biri önerdi herkes de onu öneriyor değil gayet iyi bir soğutucuşu t6 ultrayı'da bir kişi önerdi ondan sonra herkes birbirine öneiriyor bilgileri varmış gibi.
kötü demedim ki ?T6 ultra gayet iyi bir soğutucu dur ne boş yaptınız biri önerdi herkes de onu öneriyor değil gayet iyi bir soğutucu
Bilgimiz olduğu için önlüyoruz bilgisi olmadan öneren ancak sensindir diye düşünüyorumkötü demedim ki ?
hocam ben önermedim ki neyden bahsediyorsunuz neyin tribindesinizBilgimiz olduğu için önlüyoruz bilgisi olmadan öneren ancak sensindir diye düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Öneriyoruz*
şu t6 ultrayı'da bir kişi önerdi ondan sonra herkes birbirine öneiriyor bilgileri varmış gibi.
sdgjnbdag tamam :dBu mesajınız dan bahsediyorum bildiğimiz varda öneriyoruz sanki 1 kişi önermişti kimse başka bir şey bilmiyormuş gibi konuşmayın
Gerçekten ne boş adamsınız iyi forumlarsdgjnbdag tamam :d
Forumdaki kimse bilmiyor zaten hakkında bir şey soğutucunun sırf biri önerdi diye öneriyorlar.şu t6 ultrayı'da bir kişi önerdi ondan sonra herkes birbirine öneiriyor bilgileri varmış gibi.