❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Ben de aldım bakalım klavye için özel indirim seçtirdi üstüne %20 kupon verdi üçü klavye parasına denk geldi
Hangi indirimi verdi hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3-4 kasımdan beri gümrükte bekleyen var mı benim gibi? Herkesin geçti bizim niye gümrükte kaldı anlamadım ya.
3 kasımdan beri havalimanına ulaştı yazıyor bende

herkes gibi ucuza almak icin yeni hesap mi acmamiz lazim? bende 945 gozukuyor

Hangi indirimi verdi hocam

3 kasımdan beri havalimanına ulaştı yazıyor bende
Mesajlar-> Promosyonlar kısmına düşüyor her hesaba veriyor mu bilmiyorum

Ekler

• IMG_3362.png
    IMG_3362.png
    2.3 MB · Hit: 87
4 kasımda havalimanına ulaştı hala tık yok. sonradan aldıgım klavye geldi 4 kasımda havalimanına gelen ürün elime ulaşmadı.
Benim de aynı şekil. Ne amaçlıyorlar anlamadım gitti. Yoğunluk varsa sonraki siparişler gününde nasıl çıkıyor.

Temunun siparişleri birleştirip beraber getirdiğini duymuştum.
Benim klavye 4 gündür UÇUYOR, yarım saat önce mouse uçuşa geçmiş :kekw:. Adamlar havada uçaktan uçağa benim mouse'yi verecekler, klavyenin uçağıda havada dönüyor aynı yerde beklemek için 😅

Beyler bu F tuşlarını nasıl düzelticem siyah olan da fn siz f tuşlarını kullanabiliyorum fakat beyaz olanda kullanamıyorum bunu nasıl düzeltebilirim ?

Beyler bu F tuşlarını nasıl düzelticem siyah olan da fn siz f tuşlarını kullanabiliyorum fakat beyaz olanda kullanamıyorum bunu nasıl düzeltebilirim ?
Düzeldi tamamdır beyaz olan windows modun da değilmiş FN+W 3 saniye basılı tutarak çözdüm

Son düzenleme:
siyahtaki switch ne olarak geçiyor acaba ? temuda sarı renk gösteriyordu siyah klavyenin switch'ini sizdeki gri duruyor anlayamadım
Leobog Graywood V3 sanırım hocam anlamıyorum ama konudaki arkadaşlar öyle diyordu Beyaza göre biraz daha sessiz bir switch

Leobog Graywood V3 sanırım hocam anlamıyorum ama konudaki arkadaşlar öyle diyordu Beyaza göre biraz daha sessiz bir switch
Ben hem siyah hem beyaz aldım. Siyahın switchleri gerçekten çok güzel. Clacky diyolar sanırım. Sanki baloncuk patlatır gibi tek tek. Reaper gelsin onu da merak ediyorum. Bu fiyata böyle klavye alabildiğime çok sevindim.

Ben hem siyah hem beyaz aldım. Siyahın switchleri gerçekten çok güzel. Clacky diyolar sanırım. Sanki baloncuk patlatır gibi tek tek. Reaper gelsin onu da merak ediyorum. Bu fiyata böyle klavye alabildiğime çok sevindim.
Hocam Beyazın sesi daha çok hoşuma gitti şahsen benim

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,314
Üyeler
184,768
Son üye
Karol