Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

ademoney

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Adem Oney
Ben de aldım bakalım klavye için özel indirim seçtirdi üstüne %20 kupon verdi üçü klavye parasına denk geldi
Hangi indirimi verdi hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

3-4 kasımdan beri gümrükte bekleyen var mı benim gibi? Herkesin geçti bizim niye gümrükte kaldı anlamadım ya.
3 kasımdan beri havalimanına ulaştı yazıyor bende

vladvlad

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
vladimiz putin
herkes gibi ucuza almak icin yeni hesap mi acmamiz lazim? bende 945 gozukuyor

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

xfeleas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Esen
3-4 kasımdan beri gümrükte bekleyen var mı benim gibi? Herkesin geçti bizim niye gümrükte kaldı anlamadım ya.
4 kasımda havalimanına ulaştı hala tık yok. sonradan aldıgım klavye geldi 4 kasımda havalimanına gelen ürün elime ulaşmadı.

vladvlad

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
vladimiz putin

bossman32

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Doğuş YÖNDEN
Hangi indirimi verdi hocam

3 kasımdan beri havalimanına ulaştı yazıyor bende
Mesajlar-> Promosyonlar kısmına düşüyor her hesaba veriyor mu bilmiyorum

Ekler

• IMG_3362.png
    IMG_3362.png
    2.3 MB · Hit: 79

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,370
İsim
Selim
4 kasımda havalimanına ulaştı hala tık yok. sonradan aldıgım klavye geldi 4 kasımda havalimanına gelen ürün elime ulaşmadı.
Benim de aynı şekil. Ne amaçlıyorlar anlamadım gitti. Yoğunluk varsa sonraki siparişler gününde nasıl çıkıyor.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Temunun siparişleri birleştirip beraber getirdiğini duymuştum.
Benim klavye 4 gündür UÇUYOR, yarım saat önce mouse uçuşa geçmiş :kekw:. Adamlar havada uçaktan uçağa benim mouse'yi verecekler, klavyenin uçağıda havada dönüyor aynı yerde beklemek için 😅

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,164
İsim
Emre
Beyler bu F tuşlarını nasıl düzelticem siyah olan da fn siz f tuşlarını kullanabiliyorum fakat beyaz olanda kullanamıyorum bunu nasıl düzeltebilirim ?

Beyler bu F tuşlarını nasıl düzelticem siyah olan da fn siz f tuşlarını kullanabiliyorum fakat beyaz olanda kullanamıyorum bunu nasıl düzeltebilirim ?
Düzeldi tamamdır beyaz olan windows modun da değilmiş FN+W 3 saniye basılı tutarak çözdüm

Son düzenleme:

GameOver

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Durukan Çelik
Discord
GameOver#5871
Siyahıda geldi arkadaşlar ses olarak beyazın sesi daha çok hoşuma gitti şahsen ama ikisi de güzel
siyahtaki switch ne olarak geçiyor acaba ? temuda sarı renk gösteriyordu siyah klavyenin switch'ini sizdeki gri duruyor anlayamadım

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,164
İsim
Emre
siyahtaki switch ne olarak geçiyor acaba ? temuda sarı renk gösteriyordu siyah klavyenin switch'ini sizdeki gri duruyor anlayamadım
Leobog Graywood V3 sanırım hocam anlamıyorum ama konudaki arkadaşlar öyle diyordu Beyaza göre biraz daha sessiz bir switch

xfeleas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Esen
Leobog Graywood V3 sanırım hocam anlamıyorum ama konudaki arkadaşlar öyle diyordu Beyaza göre biraz daha sessiz bir switch
Ben hem siyah hem beyaz aldım. Siyahın switchleri gerçekten çok güzel. Clacky diyolar sanırım. Sanki baloncuk patlatır gibi tek tek. Reaper gelsin onu da merak ediyorum. Bu fiyata böyle klavye alabildiğime çok sevindim.

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,164
İsim
Emre
Ben hem siyah hem beyaz aldım. Siyahın switchleri gerçekten çok güzel. Clacky diyolar sanırım. Sanki baloncuk patlatır gibi tek tek. Reaper gelsin onu da merak ediyorum. Bu fiyata böyle klavye alabildiğime çok sevindim.
Hocam Beyazın sesi daha çok hoşuma gitti şahsen benim

Top Bottom