Konudan bağımsız benim monitör lambası geldi, çok tatlı ürün açıkçası bu fiyata bedava hatta üstüne de. 200tl bi fiyata almıştım bi de ihtiyacı olan varsa akşam ucuza aldırtacak rehber vari bi şey atayım inceleme ile beraber. Şuan oda çok aydınlık, akşam olmasını bekliyorum
temuda 2 tanesi 930 TL'ye geliyor belki bir gün promosyon gelirse bunu da alabilirim hocam teşekkür ederim arasında fark yoksa hangisini tercih ederdiniz ikisi de aynı fiyata çünkü vergisiz hali akkonun da ortalama 1000 tl civarı bir şey nerdeyse aynı fiyatlar
Akko Piano Pro has upgraded the regular Piano switches with additional lubes on the rails, providing better out-of-box experiences. With LED Diffuser for better RGB.
en.akkogear.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben de bu ürüne bakmıştım hocam almak ile almamak arasında kaldım 460 TL'ye satılıyor vergisiz Türkiye de en ucuzu 1500 tl falan yarı fiyatına gelmiş olacak
yeni hesap aç, ürüne gir bak göz koy ama sepete atma, başka ürün de inceleme, bikaç saat sonra ya da sonraki gün falan girdiğinde sana özel promosyon olarak geliyor 575se 275e ya da 287ye falan düşüyor. Vergiyle 460a aldım ben o şekilde, tabi üstünü yine tamamlaman gerekiyor orası ayrı.
Evet şimdi beyaz olanda geldi... Leabog Reaper switch ile geldi.
Normalde ben sessiz olmalarından dolayı membran klavye kullanan biriydim mekanik klavyeler gerçekten çok sesli ancak bu kampanyaya dayanamadım farklarını da tam anlayamadığım için ikisini birden almıştım
Siyah olan klavyede Leabog gray v3 var dediğim gibi bu switch Reaper a göre daha sessiz çalışıyor. Reaper da ise daha tok bir ses var fakat bariz olarak daha sesli. Bu reaper switch i kullanınca yıllar önce kullandığım cherry mx blue switchli logitech g710 aklıma geldi nerdeyse ona yakın bir sesi var. Tok sesli olmasını beğendim ancak çok kafa ütülüyor
Ayrıca Türkçe destekli pudding keycaps nereden alabiliriz öneri var mı ?
sağolun hocam bu modeli alacağım o halde çünkü tx olan vergisiz 960 TL'ye satılıyormuş aralarında 4 kattan fazla fiyat farkı var pahalı geldi. Ya da durock ucuz
peki lube olarak temin edebileceğim yer var mıdır hocam ? sahibinden üzerinde krytox 205g0 400 TL'ye satılıyor 5g modeli. Aynı şekil rationalkeys sitesinde de 400 TL'ye satılıyor. Modlama videolarında izlediğim kadarıyla stab için super lube diye bir ürün vardı onu kullanan da gördüm sizce hangisi daha iyi olur ?