hocam o konuda da önceden konuşmuştuk sizce monsgeek üzerinden 30 dolara piano pro alayım mı yoksa aula siyah olan ile birlikte monitor standı mı alayım akkonun sitesinde piano pro 28 dolara satılıyor ekstra vergi çıkar mı ? rgb geçirgenliği hiç umrumda değil bildiğiniz daha iyi switchler var mı bu fiyat aralığındaRica ederim, bu ürün varken vertex v1, piano pro, gateron oil king tarzı switchler almadıkça çok mantıksız. Bi tane daha çekerim klavyeden keycaps kasa bedavaya gelir.
aşağı yukarı aynı switchler bence renk olarak beyaz daha iyi tercih olur siyah olanın keycaps yazı fontları sarı renkte göze çok hitap etmeyebilirArkadaşlar ben Beyaz rengini aldım. Sizce doğrumu yaptım siyahta güzel gözüküyordu hangisinin switchi daha iyi?
nasıl kapandıkapandi eyw
fn+shiftnasıl kapandı
bu yüzde 20 indirimi fln nasıl yaptın bana vermedilerArkadaşlar ben Beyaz rengini aldım. Sizce doğrumu yaptım siyahta güzel gözüküyordu hangisinin switchi daha iyi?
Ürünün fiyatı arttı %20 indirim kuponu verirmisiniz de bazıları vermiyor bazıları veriyor dene şansınıbu yüzde 20 indirimi fln nasıl yaptın bana vermediler
Monsgeekte ekstra vergi çıkmıyor, akko da gümrük memurunun keyfi nasılsa. Ama orada da ihtimal %70 çıkmıyor diyebilirim. Piano pro var bende cidden çok hoş switch, akkonun switchleri orta+ kalite ama piano pro bi nevi çok iyi kalite diyebilirim. Eğer hissiyat dolayısı ile değiştirecekseniz sadece massive farklar almıcaksınız. Ekstra paranız varsa alın ki bence çok gerekli değil. Aulanın stok switchleri gayet tatminkâr. Klavye toplama rehberlerimde bile önerdiğim switchlerdi öyle söyleyim.hocam o konuda da önceden konuşmuştuk sizce monsgeek üzerinden 30 dolara piano pro alayım mı yoksa aula siyah olan ile birlikte monitor standı mı alayım akkonun sitesinde piano pro 28 dolara satılıyor ekstra vergi çıkar mı ? rgb geçirgenliği hiç umrumda değil bildiğiniz daha iyi switchler var mı bu fiyat aralığında
ben basıyorum kapanmıyor hocamfn+shift
yavas yavas teker teker bas bir kac tane modu varben basıyorum kapanmıyor hocam
işi garantiye almak için monsgeek üzerine gelmesini bekleyeceğim o zaman teşekkür ederim. Klavye toplama rehberini eskiden okumuştum ve durock v2 diğer stabilizerlar arasından favorinizdi yanlış hatırlamıyorsam hala öyle mi ? yoksa daha yeni tercihler geldi mi mesela TX AP rev 4 gibi modeller daha iyi mi tercih olur ?Monsgeekte ekstra vergi çıkmıyor, akko da gümrük memurunun keyfi nasılsa. Ama orada da ihtimal %70 çıkmıyor diyebilirim. Piano pro var bende cidden çok hoş switch, akkonun switchleri orta+ kalite ama piano pro bi nevi çok iyi kalite diyebilirim. Eğer hissiyat dolayısı ile değiştirecekseniz sadece massive farklar almıcaksınız. Ekstra paranız varsa alın ki bence çok gerekli değil. Aulanın stok switchleri gayet tatminkâr. Klavye toplama rehberlerimde bile önerdiğim switchlerdi öyle söyleyim.
Akko piano illink varmı yerinde olsam dareu dream alırım ben 2x45 aldım elimde akko piano pro da var hissiyat vs aynı .hocam o konuda da önceden konuşmuştuk sizce monsgeek üzerinden 30 dolara piano pro alayım mı yoksa aula siyah olan ile birlikte monitor standı mı alayım akkonun sitesinde piano pro 28 dolara satılıyor ekstra vergi çıkar mı ? rgb geçirgenliği hiç umrumda değil bildiğiniz daha iyi switchler var mı bu fiyat aralığında