Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Beguile

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Beguile
Arkadaşlar ben Beyaz rengini aldım. Sizce doğrumu yaptım siyahta güzel gözüküyordu hangisinin switchi daha iyi?

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
umut
Rica ederim, bu ürün varken vertex v1, piano pro, gateron oil king tarzı switchler almadıkça çok mantıksız. Bi tane daha çekerim klavyeden keycaps kasa bedavaya gelir.
hocam o konuda da önceden konuşmuştuk sizce monsgeek üzerinden 30 dolara piano pro alayım mı yoksa aula siyah olan ile birlikte monitor standı mı alayım akkonun sitesinde piano pro 28 dolara satılıyor ekstra vergi çıkar mı ? rgb geçirgenliği hiç umrumda değil bildiğiniz daha iyi switchler var mı bu fiyat aralığında

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
umut
Arkadaşlar ben Beyaz rengini aldım. Sizce doğrumu yaptım siyahta güzel gözüküyordu hangisinin switchi daha iyi?
aşağı yukarı aynı switchler bence renk olarak beyaz daha iyi tercih olur siyah olanın keycaps yazı fontları sarı renkte göze çok hitap etmeyebilir

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,992
İsim
yusuf ecer
hocam o konuda da önceden konuşmuştuk sizce monsgeek üzerinden 30 dolara piano pro alayım mı yoksa aula siyah olan ile birlikte monitor standı mı alayım akkonun sitesinde piano pro 28 dolara satılıyor ekstra vergi çıkar mı ? rgb geçirgenliği hiç umrumda değil bildiğiniz daha iyi switchler var mı bu fiyat aralığında
Monsgeekte ekstra vergi çıkmıyor, akko da gümrük memurunun keyfi nasılsa. Ama orada da ihtimal %70 çıkmıyor diyebilirim. Piano pro var bende cidden çok hoş switch, akkonun switchleri orta+ kalite ama piano pro bi nevi çok iyi kalite diyebilirim. Eğer hissiyat dolayısı ile değiştirecekseniz sadece massive farklar almıcaksınız. Ekstra paranız varsa alın ki bence çok gerekli değil. Aulanın stok switchleri gayet tatminkâr. Klavye toplama rehberlerimde bile önerdiğim switchlerdi öyle söyleyim.

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
umut
Monsgeekte ekstra vergi çıkmıyor, akko da gümrük memurunun keyfi nasılsa. Ama orada da ihtimal %70 çıkmıyor diyebilirim. Piano pro var bende cidden çok hoş switch, akkonun switchleri orta+ kalite ama piano pro bi nevi çok iyi kalite diyebilirim. Eğer hissiyat dolayısı ile değiştirecekseniz sadece massive farklar almıcaksınız. Ekstra paranız varsa alın ki bence çok gerekli değil. Aulanın stok switchleri gayet tatminkâr. Klavye toplama rehberlerimde bile önerdiğim switchlerdi öyle söyleyim.
işi garantiye almak için monsgeek üzerine gelmesini bekleyeceğim o zaman teşekkür ederim. Klavye toplama rehberini eskiden okumuştum ve durock v2 diğer stabilizerlar arasından favorinizdi yanlış hatırlamıyorsam hala öyle mi ? yoksa daha yeni tercihler geldi mi mesela TX AP rev 4 gibi modeller daha iyi mi tercih olur ?

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,278
İsim
Bilal Tepe
Akko piano illink varmı yerinde olsam dareu dream alırım ben 2x45 aldım elimde akko piano pro da var hissiyat vs aynı .

Top Bottom