Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,992
İsim
yusuf ecer

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,992
İsim
yusuf ecer
siyah olandaki graywood v3 lubed halde mi geliyor yoksa sadece v4 modelinde mi lube var hocam eğer ikiside lubed şekilde geliyorsa aralarındaki farkı biliyor musunuz ?
Evet ikisi de lubed. Aralarındaki fark da v4te switch rengi farklı, rgbyi geçirmesi için olan şeffaf kısım daha büyük yani daha çok rgb geçiriyor. Çok epic farklar yok.

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
umut
Evet ikisi de lubed. Aralarındaki fark da v4te switch rengi farklı, rgbyi geçirmesi için olan şeffaf kısım daha büyük yani daha çok rgb geçiriyor. Çok epic farklar yok.
rahatladım hocam ya normalde v4 alacaktım temu üzerinden buraya da atmıştım hatta 280 TL'ye satılıyor 100 tanesi diye alamadım sonra almaya karar verince bi baktım aynı satıcı ürünü 850 tl yapmış rgb de benim için boş o yüzden rahatladım valla sağolun şimdi siyahını da alsam mı diye düşünüyorum

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,992
İsim
yusuf ecer
Konudan bağımsız benim monitör lambası geldi, çok tatlı ürün açıkçası bu fiyata bedava hatta üstüne de. 200tl bi fiyata almıştım bi de ihtiyacı olan varsa akşam ucuza aldırtacak rehber vari bi şey atayım inceleme ile beraber. Şuan oda çok aydınlık, akşam olmasını bekliyorum :D

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,992
İsim
yusuf ecer
rahatladım hocam ya normalde v4 alacaktım temu üzerinden buraya da atmıştım hatta 280 TL'ye satılıyor 100 tanesi diye alamadım sonra almaya karar verince bi baktım aynı satıcı ürünü 850 tl yapmış rgb de benim için boş o yüzden rahatladım valla sağolun şimdi siyahını da alsam mı diye düşünüyorum
Rica ederim, bu ürün varken vertex v1, piano pro, gateron oil king tarzı switchler almadıkça çok mantıksız. Bi tane daha çekerim klavyeden keycaps kasa bedavaya gelir.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,992
İsim
yusuf ecer
Top Bottom