RagnarLodbrok
80+ Bronze
Ben de aynı şeyi Kayseri'de yaşıyorum. Ajazz pro almıştım 3 gündür gelemediler.allah belasını versın mng nın bı gelemedı konyaya
Ben de aynı şeyi Kayseri'de yaşıyorum. Ajazz pro almıştım 3 gündür gelemediler.allah belasını versın mng nın bı gelemedı konyaya
kılıktan kılığa giriyoruz yemınle yavBen dün herkese veriyorsunuz bana vermiyorsunuz üzülüyorum böyle olunca dedim direkt verdi. Siz de öyle deneyin isterseniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Beyaz aldım hocam.
2 gun yalvarıp aldım artık gerısnı sen dusunkılıktan kılığa giriyoruz yemınle yav
Bunlar madem verebilyor niye böyleler ben anlamadm versene birader direkt ne uğraştırıyon.Drama seviyorlar herhalde2 gun yalvarıp aldım artık gerısnı sen dusun
Senle de alakalı buHocam arkadaşın dediği gibi debounce seçeneğini 1'e indirdim ama ortalamalar hep 60-70 ms, sizin dediğiniz 20-30 msleri çok nadir görüyor. Sebebi ne olabilir ya da sıkıntı mı var acaba?
Alıntıyı görüntüle
nasıl yanı ?Senle de alakalı bu
110 krediyi nasıl aldınız hocam, bilenler şu taktikleri yazsın da biz de alalım arkadaşlar ya%20 kuponu bı bana vermedılr yav 110kredi alınıyor da %20 alamadım bi
Tuşa ne kadar hızlı bastığınla da alakalı yani. Ben wootingle 17de alıyorum 210 danasıl yanı ?
rastgele abansak ne olurkıTuşa ne kadar hızlı bastığınla da alakalı yani. Ben wootingle 17de alıyorum 210 da
hocam bence sizin gümrükte bi sıkıntı olmuş olabilir
Yenı hesap açıp kredi dileniyorsunuz temsılcıden.Ben 10 15 tane yazmısımdır110 krediyi nasıl aldınız hocam, bilenler şu taktikleri yazsın da biz de alalım arkadaşlar ya