Gurkanpiro
80+ Platinum
geldı trye ama bakalımevet fn alt shift sabitliyormuş
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benimde siyah mng de korkutmuyor değil
geldı trye ama bakalımevet fn alt shift sabitliyormuş
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benimde siyah mng de korkutmuyor değil
FN+ALT+SHİFT sabitledi hocam orayı haberiniz olsunsağol hocam klavuzu öğretiyorsunuz bana 2 gündür kusura bakmayın
Benim ki dağıtımda bugün gelicek yani inş mng arabası kaybolmassa yada evi fln bulabilirlerse gelirgeldı trye ama bakalım
Hayırlı olsun hocam güzel fiyatAlıntıyı görüntüleVergi dahil bu fiyata aldım. %20 kupon+111 TL kredi ile.
Estağfurullah birlikte öğrendik bende bilmiyordum meselasağol hocam klavuzu öğretiyorsunuz bana 2 gündür kusura bakmayın
ikisidebeyaz mı alınmalı siyah mı
Kablosuzda, minimum değere çok takılmayın, ortalaması 20-30ms, bu klavye için çok iyi.bunlar kablosuz testleri mi? güncel kullandığım klavyenin testleri 8ms 125.0000Hz çıktı iyi mi çok mu gecikmeli
Benimki hâlâ uçuyo.4 gündür uçuyordu helal olsun valla
hangi renk aldınAlıntıyı görüntüleVergi dahil bu fiyata aldım. %20 kupon+111 TL kredi ile.
Hocam bana da şimdi geldi klavye yazılımı filan yükledim ama şarj yüzdesi filan kaç nereden anlayacağım. Birde şarj ederken dolduğunu nerden anlarım?Alıntıyı görüntüle
Keyboard Latency Test (Scan Rate, Input Lag, Response) [New]
Keyboard latency test measures the input lag of your keyboard. It accurately calculates keyboard scan rate, key response time, polling rate.www.clickspeedtester.com
Yazılımından debounce time'ı 1'e alınca klavyenin gerçek performansı açıldı
Alıntıyı görüntüle