DoRuKHaNSS
80+
hayırlı olsun hocam gerçekten güzel klavyeKavuştuk sonunda darısı tüm bekleyenlere
oo öyleyse süper bana bir sipariş oluşturana kadar hiç kredi vermemişlerdiYok valla hocam yeni hesap açmam ve kredi tanımlaması 2dk sürdü temsilciye bağlı biraz
ya benim şu üstteki ışık çizgisi kademe kademe artık sönüp duruyo kafayı yediriyo bana niye böyleKavuştuk sonunda darısı tüm bekleyenlere
Biri vermiyorsan öteki veriyor illaki hocam denemekten vazgeçmeyinoo öyleyse süper bana bir sipariş oluşturana kadar hiç kredi vermemişlerdi
Pil göstergesi o hocam kapanıyor mu bilmiyorum amaya benim şu üstteki ışık çizgisi kademe kademe artık sönüp duruyo kafayı yediriyo bana niye böyle
O şarj durum ışığıymış Fn Shift yap sabite alabiliyorsun.ya benim şu üstteki ışık çizgisi kademe kademe artık sönüp duruyo kafayı yediriyo bana niye böyle
sarj etmek lazım formulu @freygasm hocamda alt shıft bıseydıBiri vermiyorsan öteki veriyor illaki hocam denemekten vazgeçmeyin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pil göstergesi o hocam kapanıyor mu bilmiyorum ama
win 10 da defender bir şey algılamadı hocamyazılım windows 11de defender öttürüyormu sizde ?
allah kolaylık versin mng yutuyo bazenmng getırsene be olum
evet fn alt shift sabitliyormuşsarj etmek lazım formulu @freygasm hocamda alt shıft bıseydı
Benimde siyah mng de korkutmuyor değilmng getırsene be olum
sağol hocam klavuzu öğretiyorsunuz bana 2 gündür kusura bakmayınO şarj durum ışığıymış Fn Shift yap sabite alabiliyorsun.
Teşekkür ederim baya sağlam ve kaliteli klavye.