%20 kuponu bı bana vermedılr yav 110kredi alınıyor da %20 alamadım biAlıntıyı görüntüleVergi dahil bu fiyata aldım. %20 kupon+111 TL kredi ile.
1 haftadır gümrükteBenimki hâlâ uçuyo.
Hocam arkadaşın dediği gibi debounce seçeneğini 1'e indirdim ama ortalamalar hep 60-70 ms, sizin dediğiniz 20-30 msleri çok nadir görüyor. Sebebi ne olabilir ya da sıkıntı mı var acaba?Kablosuzda, minimum değere çok takılmayın, ortalaması 20-30ms, bu klavye için çok iyi.
Elimdeki Custom QMK Tester68 bile bu seviyede performans sunuyor. Oyunda Counter strafing için 20-30 ideal değer, bazı klavyelerde bu değer ortalama 90-150 arasında, millete aradaki farkı anlatamıyorum. AK820Pro'da CS oynarken karakter durmuyor mesela, 100ms bas-çek gecikmesi var o klavyede, tamamen çöp. Ekranlı klavye olduğu için hala iyidir diye savunanı var...
Fn+B yap hocam. 1 den 0 a kadar yeşil renk doluluğu gösteriyor.Hocam bana da şimdi geldi klavye yazılımı filan yükledim ama şarj yüzdesi filan kaç nereden anlayacağım. Birde şarj ederken dolduğunu nerden anlarım?
Hocam bu ms olayını nerden kontrol edebilirizKablosuzda, minimum değere çok takılmayın, ortalaması 20-30ms, bu klavye için çok iyi.
Elimdeki Custom QMK Tester68 bile bu seviyede performans sunuyor. Oyunda Counter strafing için 20-30 ideal değer, bazı klavyelerde bu değer ortalama 90-150 arasında, millete aradaki farkı anlatamıyorum. AK820Pro'da CS oynarken karakter durmuyor mesela, 100ms bas-çek gecikmesi var o klavyede, tamamen çöp. Ekranlı klavye olduğu için hala iyidir diye savunanı var...
Hocam sizin mesajınızı her gördüğümde gülüyorum ezberlediniz klavyeyiFn+B yap hocam. 1 den 0 a kadar yeşil renk doluluğu gösteriyor.
Evet artık istemsiz cevap vermeye başladım daha kendim kullanamadımHocam bu ms olayını nerden kontrol edebiliriz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam sizin mesajınızı her gördüğümde gülüyorum ezberlediniz klavyeyi
Ben dün herkese veriyorsunuz bana vermiyorsunuz üzülüyorum böyle olunca dedim direkt verdi. Siz de öyle deneyin isterseniz.%20 kuponu bı bana vermedılr yav 110kredi alınıyor da %20 alamadım bi
Beyaz aldım hocam.hangi renk aldın