Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,987
İsim
yusuf ecer

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
umut
Akko piano illink varmı yerinde olsam dareu dream alırım ben 2x45 aldım elimde akko piano pro da var hissiyat vs aynı .
temuda 2 tanesi 930 TL'ye geliyor belki bir gün promosyon gelirse bunu da alabilirim hocam teşekkür ederim arasında fark yoksa hangisini tercih ederdiniz ikisi de aynı fiyata çünkü vergisiz hali akkonun da ortalama 1000 tl civarı bir şey nerdeyse aynı fiyatlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geçer de ben bilmediğim kollara güvenmem açıkçası, hafif bi gazı gitse monitörü aşağı hızlıca düşürebilir.
ben de bu ürüne bakmıştım hocam almak ile almamak arasında kaldım 460 TL'ye satılıyor vergisiz Türkiye de en ucuzu 1500 tl falan yarı fiyatına gelmiş olacak

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,987
İsim
yusuf ecer
temuda 2 tanesi 930 TL'ye geliyor belki bir gün promosyon gelirse bunu da alabilirim hocam teşekkür ederim arasında fark yoksa hangisini tercih ederdiniz ikisi de aynı fiyata çünkü vergisiz hali akkonun da ortalama 1000 tl civarı bir şey nerdeyse aynı fiyatlar

ben de bu ürüne bakmıştım hocam almak ile almamak arasında kaldım 460 TL'ye satılıyor vergisiz Türkiye de en ucuzu 1500 tl falan yarı fiyatına gelmiş olacak
North bayou sitesinde sadece kutusu açılmış ürünler var, onları alırım biraz daha fazla verip daha güvenilir olur. Bi anda ben uyurken gazı kaçıp aşağı gitse 15k çöp olcak çok hassas monitörler maalesef

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,064
İsim
eyyüb

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
umut
North bayou sitesinde sadece kutusu açılmış ürünler var, onları alırım biraz daha fazla verip daha güvenilir olur. Bi anda ben uyurken gazı kaçıp aşağı gitse 15k çöp olcak çok hassas monitörler maalesef
haklısınız hocam o konuda şimdi baktım siteye iade gelen ürünler ve kutu hasarlı ürünler 1100 TL'ye satılıyor ama aynı ürün indirimde sıfır halde 1300 TL'ye satılıyor

ayrıca klavye stableri hakkında custom klavye rehberinde değinmiştiniz favoriniz hala durock v2 mi yoksa tx ap rev 4 gibi modeller daha iyi tercih olur mu ?

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Emre
1731155139281.png

bu ayarları nasıl yapmamız lazım fps oyunu için

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,987
İsim
yusuf ecer
haklısınız hocam o konuda şimdi baktım siteye iade gelen ürünler ve kutu hasarlı ürünler 1100 TL'ye satılıyor ama aynı ürün indirimde sıfır halde 1300 TL'ye satılıyor

ayrıca klavye stableri hakkında custom klavye rehberinde değinmiştiniz favoriniz hala durock v2 mi yoksa tx ap rev 4 gibi modeller daha iyi tercih olur mu ?
Tx de durock da çok iyi stabler. Globalde çok bilinmese de akko stableri de baya iyi. Tx veya durocktan hangisini bulabiliyorsanız veya hangisi daha ucuza geliyorsa onu alabilirsiniz.

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
umut
Tx de durock da çok iyi stabler. Globalde çok bilinmese de akko stableri de baya iyi. Tx veya durocktan hangisini bulabiliyorsanız veya hangisi daha ucuza geliyorsa onu alabilirsiniz.
teşekkür ederim ucuz olanı alacağım o halde

bu stablerdeki u değerini hesaplamanın bir yolu var mı ? aula f75 için olan değerleri nasıl bulabilirim ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ömer Furkan Yalçın
İlkini 920ye aldım, sonra başka hesap açıp telefon doğrulaması yapıp ürüne girçık yaptım birkaç saat bekleyince kişiye özel indirimle 275+vergiye düştü. Öyle bir tane daha aldım. Bugün ilkini aldığım hesapta da aynı fırsat geldi ama 3. klavyeyle işim yok. Supporta kısaca dedim ki "Kardeşim zaten ürün şartsız iade edilebiliyor siz bana indirimin farkını geri verin uğraşmayayım, yoksa ilki gelince geri yollayıp bi daha alacağım aynı hesaba gelecek hem bi kargo daha ödeyeceksiniz hem ben 2 hafta bekleyeceğim." Cevaplayan kişi önceki görüştüğüm kişilere göre biraz daha tuhaf dili olan biriydi, ayrıca uzun süre ne istediğimi bile anlayamadı. Sonuç olarak da istediğim şeyi kabul etmedi. Klavye geldikten sonra bir daha deneyeceğim bakalım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Muhammet Vurucu
Konudan bağımsız benim monitör lambası geldi, çok tatlı ürün açıkçası bu fiyata bedava hatta üstüne de. 200tl bi fiyata almıştım bi de ihtiyacı olan varsa akşam ucuza aldırtacak rehber vari bi şey atayım inceleme ile beraber. Şuan oda çok aydınlık, akşam olmasını bekliyorum :D
Hocam nasıl alındığını yazarsanız en azından linkiyle beraber ben de alabilirim belki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,893
Üyeler
161,927
Son üye
bartrobel
Top Bottom