Kargodayken iade ettim ne olur?

execute

80+
Reaksiyon skoru
74
İşlemci aldım tray olarak sonra vazgeçtim almaktan iade talebi oluşturdum sorun çıkar mı işlemciye kargoda bir şey olursa.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

N11 den aldım bu arada

Son düzenleme:
İşlemci aldım tray olarak sonra vazgeçtim almaktan iade talebi oluşturdum sorun çıkar mı işlemciye kargoda bir şey olursa.

N11 den aldım bu arada
Kargodayken iade ettiysen dağıtıma çıkmadan iade etmişsin demektir neden bu kadar korktun anlamadım ? Kargo firması ürünü firmaya geri verecek sende 1 hafta içinde paranı geri alırsın.

Hocam kendilerine soru sordugumda ürün bize gelince kontrolerimiz ardından size iade sağlancak diyor yani bi sorun çıkarsa mutemelen beni sorumlu tutucaklar diye düşünüyorum

Kargodayken iade ettiysen dağıtıma çıkmadan iade etmişsin demektir neden bu kadar korktun anlamadım ? Kargo firması ürünü firmaya geri verecek sende 1 hafta içinde paranı geri alırsın.
.

kargodayken iade ettiysen ellerine ulaştıkları gibi iade yapmaları gerekiyor.

Hocam kendilerine soru sordugumda ürün bize gelince kontrolerimiz ardından size iade sağlancak diyor yani bi sorun çıkarsa mutemelen beni sorumlu tutucaklar diye düşünüyorum

.
Teslim almadığın bir şeyden sorumlu tutulmazsın bu tarz şeylerden korkmaman gerekiyor

Eline ulaşmayan bir ürün için sorumlu tutulmazsın. Bir sorun çıkarsa kargo firmasıyla çözecekler.

.
Sen ürünü teslim almadın seni sorumlu tutamazlar en kötü paranı geç alırsın.

Geri