Yardım Rekabetçi için 480 hertz oled mi 540 hertz TN mi ? Lütfen ankete katılın

Hangisi sizce ?

• 26.5 inç 2K 480 HERTZ OLED PANEL

• 24 inç 1080P 540 HERTZ TN PANEL

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Bunu da çok önerenler var. Asus 540 hertz 30 bin TL. Zowie 540 hertz 42 bin TL. Arada 12 bin tl fark var hocam. Yani 12 bin lirayı fazladan verecek kadar ne artısı var zowie'nin ?
DyAc.

Arkadaşlar şu ikisi arasında karar veremiyorum. Hangisi daha avantajlı ?

cs valo tarzı fps oyunu oynuyorsan 24 24.5 25 inç harici almamalısın. eğer cidden tam bir fps oyuncusuysan 540hz zowieden iyisi yok fakat renkler konusunda tn panelin kötü olduğunu herkes bilir ama en düşük gecikme ve ghosting değerleri de her zaman tn panelde. bende asus rog 380hz modeli var ips renkleri güzel olsun diye tn panelden geçtim bir düşün yazdıklarımı ona göre karar ver istersen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cs valo tarzı fps oyunu oynuyorsan 24 24.5 25 inç harici almamalısın. eğer cidden tam bir fps oyuncusuysan 540hz zowieden iyisi yok fakat renkler konusunda tn panelin kötü olduğunu herkes bilir ama en düşük gecikme ve ghosting değerleri de her zaman tn panelde. bende asus rog 380hz modeli var ips renkleri güzel olsun diye tn panelden geçtim bir düşün yazdıklarımı ona göre karar ver istersen.
bu arada zowienin 540 ı ve asusun 540ı aynı değil zowie her zaman önde.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada zowienin 540 ı ve asusun 540ı aynı değil zowie her zaman önde.
Zowie , asustan 12 bin Tl daha pahalı hocam ne gibi artısı var ki ? Dyac kullanmayı düşünmüyorum. Çünkü input lagı arttırıyor

Zowie , asustan 12 bin Tl daha pahalı hocam ne gibi artısı var ki ? Dyac kullanmayı düşünmüyorum. Çünkü input lagı arttırıyor
XL2540K kullanıyorum monitör çok başarılı ancak HZ'nin daha önemli olduğunu düşünüyorum. Tekrardan satın alacak olsaydım 240HZ Zowie yerine 360HZ farklı bi marka alırdım.

Fps oy
Arkadaşlar rekabetçi oyunlar için hangisi daha iyidir ? Tepki süresi , giriş gecikmesi açısından.

Arkadaşlar rekabetçi oyunlar için hangisi daha iyidir ? Tepki süresi , giriş gecikmesi açısından.

Dostum büyük ihtimal almış olabilirsin ama Benq Zowie 540hz kullanıcısı olarak diyorum fps kulvarında Asus rakibi olamaz bu monitörün ki olsaydı yıllardır e spor arenasında Zowie kullanılmazdı ben 2 senedir Zowie kullanıcısıyım xl2546 46k 66k ve şuan xl2586x kullanıyorum dyac2 panelinde bluru bitirmiş adamlar ghosting neredeyse yok denilecek kadar az özellikle renklerde çok büyük değişim olmuşki önceki monitörüm xl2566k ydı renkler ips kadar iyi özellikle panelin hızı ve oyun içindeki akılcılığı net olarak hissedebiliyorum rakiplerinin önüne geçmek istiyorsan alabileceğin tek markadır Asus ve Benq Zowie aynı markadan panel yaptırır ama Zowie asla asusla aynı paneli kullanmaz renkler kötü diyen arkadaşlar içinse bu fps arenası için üretilen bir monitör çamur atmanızı gerektiren bir durum yok paranız varsa renk hastasıysanız oled alın geçin

Geri