o nasıl oluyo![]()
Vergi içindeyse alınır460 gelıyor bı tane daha mı alsam
ıcındede 2 tane aldım mouse alıcam artıkVergi içindeyse alınır
muhtemelen bi kaç gün böyle kalıcak sipariş durmun. ben perşembe günü sipariş verdim hala böyleAlıntıyı görüntüle
Daha dün sipariş verdim şuan böyle ben ekipman konusunda çok araştırmak zorunda kalıyorum sistem siyah ama ne yazıkki bulduğum tüm muhteşem bütçeye uygun ekipmanlar beyaz siyah bulmak aşırı zor bu klavye'ninse tek hoşuma gitmeyen kısmı ise sarı tuşlar keycaps alayım desem klavye fiyatına keycaps satılıyor aynı klavyeden 2 tane alsam biri beyaz biri siyah daha karlı olur![]()
hayırlı olsun hocam durock v3 ile değişmeye değmez mi yaniKanka type c kablo + switch puller zaten 300-400tl, yorum yapmaya gerek yok o yüzden10tane daha alasım var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Benim kutuyu paketlememişler gibi, fabrikada kutulu yapmışlar sankiBebek gibiydi.
Bu arada bu seviye bir klavyede bu stabler var ya bedava olm bu nası stabler sıfır rattle var.
19 Kasım 4 Aralık arası diyor Sipariş teslim tarihinemuhtemelen bi kaç gün böyle kalıcak sipariş durmun. ben perşembe günü sipariş verdim hala böyle
kaçıncı nesilxbox gamepadim boşa cıkacak 1 sene garantili isteyen de yazabilir
boşta keycaps varsa fena olmaz da keycapse para veressin gelmez bunu 800 e aldıktan sonrasiyah olanına sarıları çıkartıp mor keycaps eklesek nasıl olur![]()
9 kanki kutuda bekledi zaten max 2 ay kullanıldı kullanılmadıApex var gelince sat
kaçıncı nesil
Apex ile takas düşünür müsünboşta keycaps varsa fena olmaz da keycapse para veressin gelmez bunu 800 e aldıktan sonra
9 kanki kutuda bekledi zaten max 2 ay kullanıldı kullanılmadı