❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geldi geldi de çok acil işim çıktı kutuyu açtım iki rgb moduna baktım evden çıktım :/ zaten kendim kullanmak için değil satmak için alırım ikincisini
Knk satamazsın haberin olsun 10 yaşında ki çocuğun bile haberi olmuş bu fiyata satıldığın'dan 1200'e filan belki gider

Knk satamazsın haberin olsun 10 yaşında ki çocuğun bile haberi olmuş bu fiyata satıldığın'dan 1200'e filan belki gider
Forum kullanmayan çok kişi var ayrıca zamanla yine unutulur gider. Ben 2500-3000'e falan satmayı da düşünmüyorum zaten sorun yok 1200 bile okey

DOSTLAR RGB AYDINLATMA ALDIM ÇALIŞIYOR ÇALIŞMASINDA SIKINTI YOK AMA BİLGİSAYARDAN SÜREKLİ TAK ÇIKAR SESİ ÇIKIYOR BUNU NASIL ÇÖZEBİLİRİM.

Forum kullanmayan çok kişi var ayrıca zamanla yine unutulur gider. Ben 2500-3000'e falan satmayı da düşünmüyorum zaten sorun yok 1200 bile okey
En iyisi kenara atmak 3-4 ay sonra 2-3 arası gider

1200den satamazsın hocam burda ortalama herkes 700 e filan aldı ucuza alanda oldu dün mesela 28tlye alabiliyordum ancak 2 tane aldığım için vazgeçtim bağımlılık yapacaktı yoksa 😅

Geldi geldi de çok acil işim çıktı kutuyu açtım iki rgb moduna baktım evden çıktım :/ zaten kendim kullanmak için değil satmak için alırım ikincisini
Aynı şekil hocam bugün geldi bakamadım çok açtım bıraktım ikinciyi almayı düşünüyorum bi beyaz daha alacağım sanırım siyahlardan sıkıldım .

1000093608.jpg

4 kasım mağdurları bir gelişme var mı ?

Hocam kuzenimde 4 Kasım mağduruydu onunki kargoya verilmiş aras yine. Biz ikimiz kaldık sanırım yeniden alsaydım o gelmişti herhalde
31 ekimde aldım bugün geldi az sabırlı olun

Hocam kuzenimde 4 Kasım mağduruydu onunki kargoya verilmiş aras yine. Biz ikimiz kaldık sanırım yeniden alsaydım o gelmişti herhalde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bizim senle direk aynı direk saatleri birebir şef
Gerçekten birdaha alsak gelirdi.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,511
Üyeler
183,847