mcjrowss57
80+
- Reaksiyon skoru
- 53
https://wraithesports.com/products/lamzu-maya-x-wireless-mouse bu mouse bu fiyata alınır mı ?
Kronik sorunu falan varmı biliyo musunAlınır gardaşım, güzel ürün. 8k dönüşe da dahil sanırım
Alınır hocam mis gibi mouse skatezleri veisare olsun.SWAR50 kodunu kullan bu arada alırken.Kronik sorun olarak bazı kişilerde bağlantı kopması sorunu olmuş wifi kopması gibi.Kablolu net kullanıyosan zaten sıkıntı olmayacaktır ama dediğim gibi kaliteli bir mouse eğer öyle bir sorun çıkarsa da garantiye gönderirsin.Kronik sorunu falan varmı biliyo musun
Bilgisayar modemin yanında ethernet kablosu ile bağlanıyorum da mouse nasıl interneti kesiyor nasıl olmuş oAlınır hocam mis gibi mouse skatezleri veisare olsun.SWAR50 kodunu kullan bu arada alırken.Kronik sorun olarak bazı kişilerde bağlantı kopması sorunu olmuş wifi kopması gibi.Kablolu net kullanıyosan zaten sıkıntı olmayacaktır ama dediğim gibi kaliteli bir mouse eğer öyle bir sorun çıkarsa da garantiye gönderirsin.
Hocam dediğim gibi wraithin bazı mouselarında bu problem var sinyalleri karıştırıyor olmasından kaynaklı gerek.Bende almadan önce araştırmıştım wraith mouselarını baya.Ama kendim dragonfly f1 pro max kullanıyorum onda böyle bi sorunla karşılaşmadım.Bilgisayar modemin yanında ethernet kablosu ile bağlanıyorum da mouse nasıl interneti kesiyor nasıl olmuş o
hocam mouse um bozulmak üzere sürekli sıkıntı cıkarıyor bana bi mouse onerın bütce 4k var mouse hz i en az 4k olsun 8k olursa daha iyi olur işlemcim amd ryzen r5 r5600Hocam dediğim gibi wraithin bazı mouselarında bu problem var sinyalleri karıştırıyor olmasından kaynaklı gerek.Bende almadan önce araştırmıştım wraith mouselarını baya.Ama kendim dragonfly f1 pro max kullanıyorum onda böyle bi sorunla karşılaşmadım.
Hocam tutuş şeklinize göre atacağım videodan seçebilirsiniz şayet videodaki arkadaşın da dediği gibi hepsi kaliteli mouselardır aklınızda sorun kalmasın.Kendinize göre 4k veya 8k hz olanını seçersiniz.Videoyu bırakıyorum aşağıyahocam mouse um bozulmak üzere sürekli sıkıntı cıkarıyor bana bi mouse onerın bütce 4k var mouse hz i en az 4k olsun 8k olursa daha iyi olur işlemcim amd ryzen r5 r5600
kankam ben aldım tek sıkıntısı şarj dayanmıyor tekrardan mouse alacak olsam kesinlikle ninjutso sora v2 alırdım 8k olayı biraz overrated bir mevzu haberin olsun.https://wraithesports.com/products/lamzu-maya-x-wireless-mouse bu mouse bu fiyata alınır mı ?