❌İndirim Bitti! CORSAIR Void Elite RGB Kablosuz Oyuncu Kulaklığı - 1.899 TL

Hahaha valla bu fiyata değmez bence de 1900'e veli nimet attığın kulaklığı akakçe'de listeme ekledim umarım fiyat düşer
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben 2 adet almıştım iptal ettiler sonradan 1 adet aldım o kargolandı yazıyor 2 gündür bakalım hayırlısı :D
Bende avını nekleyen kurt misali beklşyom

Evet benim üründe dağıtımda :D

3 bine ilana attım +1 yıl cihaz koruma sigortası var :D

Son düzenleme:
çok saçma ya daha kargo mesajı gelmeden dağıtım mesajı geliyor
welcome to mediamarkt ansızın haber vermeden sipariş iptal etmeleri mi dersin kargo mu dersin düzgün çalışan bişeyleri yok kupon kullanıyorum ürün alıyorum habersiz iptal ediyorlar kuponu tekrar tanımlamıyorlar vs vs

çok saçma ya daha kargo mesajı gelmeden dağıtım mesajı geliyor
Evet valla anlamadım direk dağıtım'da mesajı geldi sistemleri çok yavaş belli ki

ben talibim nasıl yapalım ?
Yer neresi knk senin

welcome to mediamarkt ansızın haber vermeden sipariş iptal etmeleri mi dersin kargo mu dersin düzgün çalışan bişeyleri yok kupon kullanıyorum ürün alıyorum habersiz iptal ediyorlar kuponu tekrar tanımlamıyorlar vs vs
Gerçekten çok berbat sistemi var telefonla arıyorsun bi siparişiniz kargoda diyor diğer gün arıyorum sipariş bulunamadı diyor :D sabah aradım bulunamadı diyince iptal yedik zannettim

Evet valla anlamadım direk dağıtım'da mesajı geldi sistemleri çok yavaş belli ki

Yer neresi knk senin

Gerçekten çok berbat sistemi var telefonla arıyorsun bi siparişiniz kargoda diyor diğer gün arıyorum sipariş bulunamadı diyor :D sabah aradım bulunamadı diyince iptal yedik zannettim
İzmirdeyim kanka

Yer neresi knk senin

vatan > all

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,167
Üyeler
183,394
Son üye
M.Bedirhan
Geri