Neler Yeni

❌İndirim Bitti! CORSAIR Void Elite RGB Kablosuz Oyuncu Kulaklığı - 1.899 TL

Amd34

80+ Silver
Normalde ediliyor. Direkt takip numarası ile birlikte düşüyor sisteme. Bu üründe yoğunluktan dolayı bir sıkıntı oldu bence. Bu kulaklıkla beraber aynı gün başka bir ürün daha aldım. İkisi de kargoya verildi diğeri direkt takip ediliyor yazıyor bunda kargoya verildi yazıyor sadece. Bekleyeceğiz mecbur.
Evet verilmiş zaten fatura da kesilmiş ne zaman geleceğini görebilseydik iyi olacaktı ev her zaman dolu olmuyor hangi kargo getiriyor genel de bunu

Requielme

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Bilal
IMG_20241113_172601.jpg
hareket yok :)

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Evet verilmiş zaten fatura da kesilmiş ne zaman geleceğini görebilseydik iyi olacaktı ev her zaman dolu olmuyor hangi kargo getiriyor genel de bunu
Mediamarkta satılan ürünler genelde mağazalardan kargolanıyor o yüzden belli bir kargo yok herhangi biriyle gelebilir.

Amd34

80+ Silver
Mediamarkta satılan ürünler genelde mağazalardan kargolanıyor o yüzden belli bir kargo yok herhangi biriyle gelebilir.
Anladım şuana kadar 1 kişinin eline ulaşmış test edip yazsa bari beğenmiş mi ona göre açardım kutuyu

Amd34

80+ Silver

Amd34

80+ Silver
Güzel kulaklık bu fiyata bedava. 3 aydır falan kullanan arkadaşım var.
Yorumlar'da çoğunluk olumlu şarjı günde 5 saat kullanımda 3 gün götürür mü ve full şarj olması ne kadar sürüyor acaba

Xephonys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Mete Şahlan
Kargoya verildi vs gibi bir şey oldu mu hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende böyle faturası da kesildi bu duruma kadar iptal etmedilerse gelicek büyük ihtimalle hayırlısı bakalım :D
Bugün kargodan mesaj geldi ürün yolda diye iptal olmaz artık

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,756
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Güzel kulaklık bu fiyata bedava. 3 aydır falan kullanan arkadaşım var.
1.5 yıl felan kullandım şarj olayı ve girişi hariç çok beğendiğim bi kulaklık, şarj girişi m usb, 1 defa bozmuştum sıfırını yolladı garantidekiler

Amd34

80+ Silver
Bugün kargodan mesaj geldi ürün yolda diye iptal olmaz artık
Bana gelmedi hala hangi kargo hocam peki

1.5 yıl felan kullandım şarj olayı ve girişi hariç çok beğendiğim bi kulaklık, şarj girişi m usb, 1 defa bozmuştum sıfırını yolladı garantidekiler
Şarj günde 4-5 saat kullanımda 3 gün götürür mü hocam birde kaç saatte şarjı fulleniyor

Son düzenleme:

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,756
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci

Şarj günde 4-5 saat kullanımda 3 gün götürür mü hocam birde kaç saatte şarjı fulleniyor
ne kadar sürede şarj oluyor hiç ölçmedim sabah işe giderken takardım akşam gelir 3-4 saat oynar yatardım bu şekilde 3-4 gün götürüyodu

Ama 1900 liraya böyle bişey almak çok iyi, bu fiyata nova 1 gibi berbat bi kulaklık var öyle düşün, bedava bu fiyata

Xephonys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Mete Şahlan

Yurtiçi kargo ile geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,424
Üyeler
163,160
Son üye
lahmacun küreği
Top Bottom