Neler Yeni

❌İndirim Bitti! CORSAIR Void Elite RGB Kablosuz Oyuncu Kulaklığı - 1.899 TL

Amd34

80+ Silver
ihtiyacı olmayanların bu şekilde alması can sıkıcı maalesef
Yapcak bir şey yok parası var alıyor 2500'de iyi fiyat bence sıfır ile 1k fark var arada hatta 1k'dan fazla
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dün akşam kargolandı filan dedi arayıp sorsam mı kargo durumu iptal yemeye sebebiyet verir mi sizce

Amd34

80+ Silver

KingDeViL

80+ Bronze
Arkadaşlar umudunuzu yitirmeyin dünden beri bakıyorum boş oldukça deneyin illaki denk gelir
Şimdi mağazadan geliyorum. Sistemden baktırdım. Yok böyle bir kulaklık dedi :D. Ayrıca bende uygulamadan baktığımda sepete satıl al çıkıyor arada. Ödemede ürün stokta yok diyor.

Svorr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Tarık Demiryürek
ürün yola çıkmış bugün gelir mi ?

Amd34

80+ Silver
Şimdi mağazadan geliyorum. Sistemden baktırdım. Yok böyle bir kulaklık dedi :D. Ayrıca bende uygulamadan baktığımda sepete satıl al çıkıyor arada. Ödemede ürün stokta yok diyor.
Ödeyenlerin ki nolcak acaba kargoda diyor kargo bildirimi atmıyor fatura da kesmiş ara ara sokuyor stoğa

ürün yola çıkmış bugün gelir mi ?
Nerde gördünüz hocam

Svorr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Tarık Demiryürek
Ödeyenlerin ki nolcak acaba kargoda diyor kargo bildirimi atmıyor fatura da kesmiş ara ara sokuyor stoğa

Nerde gördünüz hocam
mail geldi ordan gördüm tahmini teslimat yarın diyor

Amd34

80+ Silver
mail geldi ordan gördüm tahmini teslimat yarın diyor
Ne zaman sipariş vermiştiniz hocam çağrı merkezini aradım robot sipariş numarasını gir dedi girdiğim zaman kargoya teslim edilmiştir yanıtı veriyor

KingDeViL

80+ Bronze

Nerde gördünüz hocam
Ara ara stoğa girdiği yok bence. Telefondan f5 yapıyorum var diyor yine f5 yapıyorum syok diyor. Bug gibi bir şey.

Amd34

80+ Silver
Ara ara stoğa girdiği yok bence. Telefondan f5 yapıyorum var diyor yine f5 yapıyorum syok diyor. Bug gibi bir şey.
Var knk dünden beri öyle ama bugün hiç denk gelmedim dünde böyleydi ara ara giriyordu

Amd34

80+ Silver
Top Bottom