ugurcamm
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 331
Benim gri hocam fotoğraf atar mısınız?Yeni fark ettim sayfada tab caps shift falan mavi ama bize gelen gri.
Benim gri hocam fotoğraf atar mısınız?Yeni fark ettim sayfada tab caps shift falan mavi ama bize gelen gri.
Benim gri hocam fotoğraf atar mısınız?
Renk sıkıntı yaratmıyorsa bence iade veya değişime gerek yok belki temuya söyleyip kupon falan alırsınYeni fark ettim sayfada tab caps shift falan mavi ama bize gelen gri.
Ya hocam Beyazı alak dedik ama herkes beyazı aldıktan sonra bir hevesi kalmadı yani herkeste olduktan sonra artık sıradan hissiyatı veriyor bu sadece klavyede değil her şeyde böylenedense siyaha aşık oldum daha bi premium hissi veriyor beyaza kıyasla
Hocam bence bizi yiyorlar ses etmiyek diye yanlıs gösteriyolarya bu ne zaman gelecek artık beklemekten helak olduk

Yok ama mavi diye alıp gri gelmesi hoş olmadı sonradan fark ettim zaten klavye sağlam.Renk sıkıntı yaratmıyorsa bence iade veya değişime gerek yok belki temuya söyleyip kupon falan alırsın
kesinlikle alın derim indirim kartıyla kuponla kodla 400-500e geliyorbeyazını aldım bende acaba bide siyahını alsam mı diye düşünüyorum çok hoşuma gitti
tam resmını atarmısnYani hiç maviye benzemiyor bu.