driver ve firmware ikisini birden mi kurdun hocamEpomaker'ın kendi sitesinde var. Bir uyarı filan vermedi bende.
driver ve firmware ikisini birden mi kurdun hocamEpomaker'ın kendi sitesinde var. Bir uyarı filan vermedi bende.
Bu pakette mikrofonun kendisi de var değil mi şimdi sadece ses kartına falan para vermeyelimBM800 mikrofon bende vardı zaten. Mikrofon güzel yeterli gayet. 2019'da Aliexpressten 70₺ ye almıştım hala kullanıyorum. Ses kartı ve kablo lazımdı bu paketi görünce direkt bunu aldım. Kuponla falan bedavaya geldi gibi bişey oldu.
Mikrofon M8 Ses Kartı Ses Değiştirici ile Tam - Temu Türkiye
Mikrofon, M8 Ses Kartı & Ses Değiştirici ile Tam - Kayıt, Şarkı Söyleme, Yayın ve için USB/Pil Gücünde ürününü Temu' düşük fiyata satın alın. İncelemeleri edin ve hakkındaki liklere bakın. En ürünleri keşfedin.www.temu.com
Hocam sadece kendi sitesinde olan software version kurdum.driver ve firmware ikisini birden mi kurdun hocam
hocam ben şahsen tüm set diye aldım ama dediğim gibi yorum falan olmadığı için kesin böyle diyemem. kumara girdim ben ikisinden biri gelse bile her türlü fiyatına göre uygun oluyor.Bu pakette mikrofonun kendisi de var değil mi şimdi sadece ses kartına falan para vermeyelim
Tamamdır anladım klavyeye zaten ihtiyacım yokta bu klavyeyi o kadar fazla gördüm ki sepete ekledim dursun bakalım.hocam ben şahsen tüm set diye aldım ama dediğim gibi yorum falan olmadığı için kesin böyle diyemem. kumara girdim ben ikisinden biri gelse bile her türlü fiyatına göre uygun oluyor.
klavyeye benimde ihtiyacım yoktu aslında kenarda duran mukai61 var yine böyle indirimde yakaladığım. kablosuz olduğu için dayanamadımTamamdır anladım klavyeye zaten ihtiyacım yokta bu klavyeyi o kadar fazla gördüm ki sepete ekledim dursun bakalım.
Hoacm sizinkini gümrük kaç günde depodan aldı? Benim 2 gün oldu uçak ineli Hayla gümrük ürünüme dökünmamışAlıntıyı görüntüleşu aşamadan ankaraya kaç günde gelir
Nasıl hocamArkadaşlar biz mavi aldık ama niye gri geldi?
Yeni fark ettim sayfada tab caps shift falan mavi ama bize gelen gri.Nasıl hocam