❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
BM800 mikrofon bende vardı zaten. Mikrofon güzel yeterli gayet. 2019'da Aliexpressten 70₺ ye almıştım hala kullanıyorum. Ses kartı ve kablo lazımdı bu paketi görünce direkt bunu aldım. Kuponla falan bedavaya geldi gibi bişey oldu. :D

Bu pakette mikrofonun kendisi de var değil mi şimdi sadece ses kartına falan para vermeyelim :D

Klavye mükemmel kaliteli bu arada beyazına daha çok bayıldım ben

Bu pakette mikrofonun kendisi de var değil mi şimdi sadece ses kartına falan para vermeyelim :D
hocam ben şahsen tüm set diye aldım ama dediğim gibi yorum falan olmadığı için kesin böyle diyemem. kumara girdim ben :D ikisinden biri gelse bile her türlü fiyatına göre uygun oluyor.

hocam ben şahsen tüm set diye aldım ama dediğim gibi yorum falan olmadığı için kesin böyle diyemem. kumara girdim ben :D ikisinden biri gelse bile her türlü fiyatına göre uygun oluyor.
Tamamdır anladım klavyeye zaten ihtiyacım yokta bu klavyeyi o kadar fazla gördüm ki sepete ekledim dursun bakalım.

Tamamdır anladım klavyeye zaten ihtiyacım yokta bu klavyeyi o kadar fazla gördüm ki sepete ekledim dursun bakalım.
klavyeye benimde ihtiyacım yoktu aslında kenarda duran mukai61 var yine böyle indirimde yakaladığım. kablosuz olduğu için dayanamadım :D

beyler makro ayarlama kısmında bir tuşa basınca çift algılıyor sizde de öyle mi yav

1731599078486.png
herkesinki istanbuldan bursaya mı transfer edildi benimki mi yanlış

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri