❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
BM800 mikrofon bende vardı zaten. Mikrofon güzel yeterli gayet. 2019'da Aliexpressten 70₺ ye almıştım hala kullanıyorum. Ses kartı ve kablo lazımdı bu paketi görünce direkt bunu aldım. Kuponla falan bedavaya geldi gibi bişey oldu. :D

Bu pakette mikrofonun kendisi de var değil mi şimdi sadece ses kartına falan para vermeyelim :D

Klavye mükemmel kaliteli bu arada beyazına daha çok bayıldım ben

Bu pakette mikrofonun kendisi de var değil mi şimdi sadece ses kartına falan para vermeyelim :D
hocam ben şahsen tüm set diye aldım ama dediğim gibi yorum falan olmadığı için kesin böyle diyemem. kumara girdim ben :D ikisinden biri gelse bile her türlü fiyatına göre uygun oluyor.

hocam ben şahsen tüm set diye aldım ama dediğim gibi yorum falan olmadığı için kesin böyle diyemem. kumara girdim ben :D ikisinden biri gelse bile her türlü fiyatına göre uygun oluyor.
Tamamdır anladım klavyeye zaten ihtiyacım yokta bu klavyeyi o kadar fazla gördüm ki sepete ekledim dursun bakalım.

Tamamdır anladım klavyeye zaten ihtiyacım yokta bu klavyeyi o kadar fazla gördüm ki sepete ekledim dursun bakalım.
klavyeye benimde ihtiyacım yoktu aslında kenarda duran mukai61 var yine böyle indirimde yakaladığım. kablosuz olduğu için dayanamadım :D

beyler makro ayarlama kısmında bir tuşa basınca çift algılıyor sizde de öyle mi yav

1731599078486.png
herkesinki istanbuldan bursaya mı transfer edildi benimki mi yanlış

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,343
Üyeler
184,618
Son üye