RamazanBoy
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
144 heartz monitörüm var 1ms i açınca freesync kapanıyor sizce hangisini açmalıyım ikisini açma yolu var mı ?
viewsonic-c-mhdmonitörün modeli nedir acaba
hangisini açarsam daha iyi performans alırım ?FreeSync açınca gecikme değeri artar, ikisini bir anda açamazsınız 1ms değeri kapanıyorsa.
FreeSync yırtılmaları önler ama gecikmeyi arttırır, sen karar ver bence.viewsonic-c-mhd
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hangisini açarsam daha iyi performans alırım ?
şuan hdmi ile bağlıyorum onla alakası olabilir mi ?FreeSync yırtılmaları önler ama gecikmeyi arttırır, sen karar ver bence.
büyük ihtimalle benim monitör 144hz ama hdmi oldugu için 100hz aLIYORUMM dp kablosu olsa belki ikisinmi birlikte açabilirşuan hdmi ile bağlıyorum onla alakası olabilir mi ?
Hdmı 120 Hz değil mibende de asus tuf vg249q var ben 1ms kullanıyorum kesinlikle 1ms kullan eğer ikisi birden açılmıyorsa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
büyük ihtimalle benim monitör 144hz ama hdmi oldugu için 100hz aLIYORUMM dp kablosu olsa belki ikisinmi birlikte açabilir
valla bağladım kasaya 144 heartz çıkıyo yani oyunlardada alıyorumHdmı 120 Hz değil mi
120 hz yanlış yazdımHdmı 120 Hz değil mi
Hayır, Sync teknolojileri her türlü Input Lag'ı (gecikmeyi) arttırır.şuan hdmi ile bağlıyorum onla alakası olabilir mi ?
HDMI 1.4 ve 2.0 ile 144Hz görüntü alınabilir.Hdmı 120 Hz değil mi
O zaten öyle yazarvalla bağladım kasaya 144 heartz çıkıyo yani oyunlardada alıyorum
display port un ne özelliği var ozaman ?Hayır, Sync teknolojileri her türlü Input Lag'ı (gecikmeyi) arttırır.
HDMI 1.4 ve 2.0 ile 144Hz görüntü alınabilir.
ne alaka windows bizimi kandırıyo şimdiO zaten öyle yazar