Technopat neden bu kadar kötü?

omerdgn42

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
261
Arkadaşlar gerçekten çok merak ediyorum ben bu platoformu. Bir forum sitesi bu kadar kötü yapılamaz ya. Her mesajıma gereksiz mesaj deyip 1 hafta ban atıyor mesela. Geçen hafta yine öyle dedi 1 hafta ban verdi daha açılmadı 2 günü kalmıştı şimdi 3 hafta önce yazdığım mesaja gereksiz mesaj deyip 2 hafta daha ban verdi. Eylül ayında yazımda fazla yazım hatası var diye 1 ay ban vermişti. Bu forum böyle kafasına göre canı sıkıldıkça uzun süreli banlar mı atıyor bana mı kinleri var anlamadım?

Arkadaşlar gerçekten çok merak ediyorum ben bu platoformu. Bir forum sitesi bu kadar kötü yapılamaz ya. Her mesajıma gereksiz mesaj deyip 1 hafta ban atıyor mesela. Geçen hafta yine öyle dedi 1 hafta ban verdi daha açılmadı 2 günü kalmıştı şimdi 3 hafta önce yazdığım mesaja gereksiz mesaj deyip 2 hafta daha ban verdi. Eylül ayında yazımda fazla yazım hatası var diye 1 ay ban vermişti. Bu forum böyle kafasına göre canı sıkıldıkça uzun süreli banlar mı atıyor bana mı kinleri var anlamadım?
Aslında Türkçe'ye çok dikkat ediliyor orada çok iyi bir olay bu ama kitle asla müsait değil. Kulaktan duyma, popülerliğin ve popüler kültürün ön planda olduğu, inanılmaz aktif kişilerin ön planda tutulduğu ve birilerinin işine gelen bilgilerin süregel ve aynı kalıplaşmış cümlelere sahip mesaj ve üye topluluğunun olduğu yer. Çoğu kişi kendi düşüncesini bile söylemiyor orada sırf bu gereksiz mesaj cezasından böyle bilgiye kendi fikrini katan neredeyse yok olan üyeleri de genelde gerçekten iyi insanlar oluyor.

Son düzenleme:
sadece bana oluyor bu sanıyordum MSİ yerine MSI yazdım diye 1 gün oyle ban attılar 4 kere ban yedım sacma sapan sebepten bari uyarı amaçlı 1 saat ban at da tekrar yapmayalım otistikler ya

senlik bir durum yok hocam modları çok ucube muhtemelen. uzuvlarının keyfine göre ban atıyorlar millete
valla çok haklısın arada bir konu hakkında araştırma yaparken giriyorum girmişken dikkatimi çeken bir konu oluyor ama konu hakkında bilgi sahibi olsam bile o forumda birine yardımcı olmam. Ne zaman konu açsam ceza alıyorum. Birine cevap versem ceza alıyorum. Öyle forumun taaa...

Bu arada bu forumda sadece 1 kere ban yedim 15 temmuzdan beri.

Bunun sebebi Modaretörler istediğini yapabiliyor, egolarını tatmin etmek için önüne gelenlerin en küçük hatasında ceza veriyorlar.

Moderatör kini olduğunu sanmıyorum. Birisi sana kinlenip raporluyorsa o yüzden banlanıyorsundur.

Ay.çok.gü.ld.üm A.lla.haf.fe.tsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Moderatör kini olduğunu sanmıyorum. Birisi sana kinlenip raporluyorsa o yüzden banlanıyorsundur.
Ya bak adam dediki Asus tufun 7535 li işlemcilisinin hiçbir sorunu yok dedi. Bende dedim ki nasıl sorun yok aşırı derecede ısınıyor dedim. Adam bu mesajıma yanlış bilgiden raporlandın yazdı ve ben o reportladığı için 3 gün ban yedim.

Ya bak adam dediki Asus tufun 7535 li işlemcilisinin hiçbir sorunu yok dedi. Bende dedim ki nasıl sorun yok aşırı derecede ısınıyor dedim. Adam bu mesajıma yanlış bilgiden raporlandın yazdı ve ben o reportladığı için 3 gün ban yedim.
Kızmaya gerek yok sakin ol hocam. Raporlandığın için ban yemişsindir demiştim ve adam seni raporlamış. Rapora itiraz edebilirdin ama kaldırılacağını sanmıyorum.
Sende o kişiyi gereksiz mesajdan raporlayabilirdin. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,195
Üyeler
185,690
Son üye
Wakamela
Geri