emresnky95
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
arkadaslar elımde masaustu orta ust segment dıyebılırız belkı pc var bunu parca parca satmak daha mantıklı olurmu ??
Parça halinde satmak seni zarara uğratır beni dinlersen hazır sistem şeklinde satarkadaslar elımde masaustu orta ust segment dıyebılırız belkı pc var bunu parca parca satmak daha mantıklı olurmu ??
Parça halinde satmak seni zarara uğratır beni dinlersen hazır sistem şeklinde sat
cevap ıcın cok sagolun hangınızı dınlemelıyım suanParça halinde satmak seni zarara uğratır beni dinlersen hazır sistem şeklinde sat
Senin kararın kral parca halinde satma benden demesi Heleki sistem intelse hiç satma amd ise sat ama yine uğraştırir yanicevap ıcın cok sagolun hangınızı dınlemelıyım suan![]()
Parça parça satarak daha pahalıya satabilirsin ama fazla uğraşırsıncevap ıcın cok sagolun hangınızı dınlemelıyım suan![]()
Sistem nasıl hocam at bakayım ekran kartı arıyorum yada direkt sistemarkadaslar elımde masaustu orta ust segment dıyebılırız belkı pc var bunu parca parca satmak daha mantıklı olurmu ??
reıs sıstem sahıbındende var bak ıstersen buraya lınk atabılıyomuyuz ?Sistem nasıl hocam at bakayım ekran kartı arıyorum yada direkt sistem
sen nerden dahıl oldun konuya anlamadım sımdıİlan no 1198444908, ilgilenirseniz
Ayrıca fiyat için de yorum yapabilirsiniz arkadaşlar bence fiyat normal ama bilemiyorum
1211030621 urun bu hocam bak ısıne yaramayan seylerı cıkarabılırsınSistem nasıl hocam at bakayım ekran kartı arıyorum yada direkt sistem
Link yok mu hocam bulamadımreıs sıstem sahıbındende var bak ıstersen buraya lınk atabılıyomuyuz ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sen nerden dahıl oldun konuya anlamadım sımdı
1211030621 urun bu hocam bak ısıne yaramayan seylerı cıkarabılırsın
Ekran3 kartının tam model nedir hocam 8 GB mi 16 mı? Birde xbox 9.nesil kol kutu fatura garanti var mı garanti suresi ne kadar kaldı birde blackwidow V3 kutu fatura garanti var mı? Ne kadar süresi var
black wıdow eskı klavyem kutu fatura kalmadı 2.5 yıl oldu alalı xbox kolu kutu fatura var 2 haftalıktır maksımum ekran kart 8gb ocEkran3 kartının tam model nedir hocam 8 GB mi 16 mı? Birde xbox 9.nesil kol kutu fatura garanti var mı garanti suresi ne kadar kaldı birde blackwidow V3 kutu fatura garanti var mı? Ne kadar süresi var
Ekran3 kartının tam model nedir hocam 8 GB mi 16 mı? Birde xbox 9.nesil kol kutu fatura garanti var mı garanti suresi ne kadar kaldı birde blackwidow V3 kutu fatura garanti var mı? Ne kadar süresi var
Xbox kol ekran kartı en son kaç olur hocam ekran kartı MSI ventus mublack wıdow eskı klavyem kutu fatura kalmadı 2.5 yıl oldu alalı xbox kolu kutu fatura var 2 haftalıktır maksımum ekran kart 8gb oc
ilanda numaram var araya bılırsın dah adetaylı bılgı verırım