durdenkeremm
80+
- Reaksiyon skoru
- 130
bu fiyata gamepowerlar var hocamPeki klavye olarak önerin var mıdır peki bu klavye dışında Tr'den alınabilecek bir şey mesela
bu fiyata gamepowerlar var hocamPeki klavye olarak önerin var mıdır peki bu klavye dışında Tr'den alınabilecek bir şey mesela
fiyat biraz artabilir sorun değil corsair k60 pro low profile vardı 2 bine meselabu fiyata gamepowerlar var hocam
Hocam adresiniz gözüküyor.Alıntıyı görüntüle
Şurdaki kredi alma mantığını anlayamadım bilen var mı?
Şimdi bu kredi benim kartıma para iadesi olarak mı gelecek?
MH'lerine sordum adam akıllı anlayamadım burdan bilen varsa diye bi sormak istedim.
Tel gözüküyor.Alıntıyı görüntüle
MH'lerine sordum adam akıllı anlayamadım burdan bilen varsa diye bi sormak istedim.
Hocam çabuk silin bunuAlıntıyı görüntüle
low profile daha önce kullanmadıysanız önermem laptop klavyesi gibi çok düşük tuşları yanlışlıkla basıp kafayı çok yemişliğim var bunu neden almıyorsunuzfiyat biraz artabilir sorun değil corsair k60 pro low profile vardı 2 bine mesela
2.4 bağlan niye bt bağlanıyon ki?bluetooth ile bağlandığında arada tuşlar basmama yapıyor ya çok sinir bozucu
adamlar koymus kanka faydalanmayalım mı .:d2.4 bağlan niye bt bağlanıyon ki?
2.4 den faydalan knk .dadamlar koymus kanka faydalanmayalım mı .:d
Windows moduna falan almayı dene fn w miydi öyle bir şeydi herhaldebeyler benim aulanın yazılımıyla oynarken klavye gitti ışıkları yanıyoz yazılımı görü,yor yazılımdan ışıklarını falan değiştirebiliyorum ama tuşlar çalışmıyor nasıl düzeltebilirim
tamam kanka ö yle yaparım .D2.4 den faydalan knk .d