BurkişPaşa
80+

- Reaksiyon skoru
 - 69

Spotify premum icin yazdigim sn kodunu kabul etmiyor beyler ya sizde oldu mu

yok olmadı benimdeiğim gibi xiaomi kendi sitesinden almak lazımmş ürünüSpotify premum icin yazdigim sn kodunu kabul etmiyor beyler ya sizde oldu mu
kod kısmı hiç çıkmıyor bende hiç kod vermedi sanırım bu model için geçerli değil yada başka bi sıkıntı var.Spotify premum icin yazdigim sn kodunu kabul etmiyor beyler ya sizde oldu mu
kutunun dışında arkasında yapışık olarak kvk belgesi var bana gelende az önce geldi açmadım daha yedek olarak bırakıcamKutusunda garanti belgesi- garanti etiketi olmaması da normal mi yani![]()
Yok gecerli de galuba siteden almak lazim anlamadimkod kısmı hiç çıkmıyor bende hiç kod vermedi sanırım bu model için geçerli değil yada başka bi sıkıntı var.
Yeni kod eklendi, 125 lira indirim yapıyor.Kupon bitmiş sanırım kullanılmıyor
Anneme kulaklık arıyorumdum tam zamanında yetiştin. Teşekkürler.![]()
Xiaomi Redmi Buds 6 Play Bluetooth Kulaklık White Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
Xiaomi Redmi Buds 6 Play Bluetooth Kulaklık White ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla Xiaomi Redmi Buds 6 Play Bluetooth Kulaklık White fırsatlarını kaçırma.www.pazarama.com
Link Nedense bazen çalışmıyor, Uygulamadan Arama yerine giderek "Xiaomi Redmi Buds 6 Play" Olarak aratınız.
(Satıcı MediaMarkt)
Pazarama mobil uygulamasını indirin, Üye olun. (İlk siparişe özel, daha önce sipariş verdiyseniz olmaz)
Sepette bu kodu girin;
MERHABA125
(Kodu yazarken bir kaç kez hata verebilir. Sayfayı yenileyip tekrar yazıp deneyin.)
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Rica ederimAnneme kulaklık arıyorumdum tam zamanında yetiştin. Teşekkürler.