Oyun Yapım Ekibimize Birisini Arıyoruz!

Hayırlısı olsun sende kendince haklısın tabii ki umarım güzel bir proje çıkar ortaya.
LoL tam bunları dedikten sonra gruptan ayrıldım çünkü ayıracak en ufak vaktim bile kalmamıştı ve bi de büyük balık varken küçük balıkla uğraşmak mantıklı gelmedi.
Umarım hayırlısı olur

LoL tam bunları dedikten sonra gruptan ayrıldım çünkü ayıracak en ufak vaktim bile kalmamıştı ve bi de büyük balık varken küçük balıkla uğraşmak mantıklı gelmedi.
Umarım hayırlısı olur
Haydaaa ĞWLDLLFMCKAŞCOFL neyse hayırlısı olsun dediğin gibi :D

Umarım hayırlısı olur
Dostum ayrılmana çok üzüldük ama senin de kendince haklı sebeplerin var umarım kendi projelerinde başarılı olursun bizimle tekrar iş yapmak istersen seve seve dahil ederiz ekibimize.

Evet :love: :love: :love:

yaşı yani adı üstüne daha küçücük çocuk normal böyle şeyler. :D olgunluğu şuan 0 seviyede zamanla artacağına inanıyorum. :D
EDİT: SDN'de hoca olan ve 40-50 yaşlarında sanırım bir adamın karısına hakaret etmişti.
Kendisinin her forumdan bir ban yemişliği var. Küfür etmeden duramıyor. Kime küfür etti peki bu sefer. Özelden yazar mısın ?

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,616
Üyeler
189,638
Son üye
Soys Minecraft
Geri