JonathanTah
80+

- Reaksiyon skoru
 - 8

hp victus kaç olduğunu bilmiyorum sanırım 5Bluetooth kaç pcde

hp victus kaç olduğunu bilmiyorum sanırım 5Bluetooth kaç pcde
Bilemedimhp victus kaç olduğunu bilmiyorum sanırım 5
Geçtiğimiz cumartesi günü vermiştim siparişine zaman sipariş vermiştiniz hocam
Beni de aradılar.mediamarkt aradı ürün tedarik edilemiyodu stok geldi 2 gün içinde kargonuz çıkar dedi niye aradı bunlar şimdi
Henüz kargoya verilmedi. Ürün elime ulaştığında söylerim.Benim kulaklık bazen bi pıt pıt yapıyo saliselik hemen ses geri geliyo, aynı şeyi yaşayan var mı?
Hocam ben de dip ses var ses kesilince gidiyor ama hafif vir ses gelse bile dipses başlıyor nasıl düzeltebilirimSes kalitesi ve efektler bölümünde,
Ayarları kulaklık takılıyken yapın.
Kulaklığı çıkartınca varsayılan ses profiline geçiyor
Yorumlarda bu sorundan bahsetmişlerdi. Demek ki ucuz etin yahnisi bu kadar oluyorHocam ben de dip ses var ses kesilince gidiyor ama hafif vir ses gelse bile dipses başlıyor nasıl düzeltebilirim
Bende dip ses yok, Sadece bazen pıt pıt yapıyor saliselik ses azalıp hemen geliyorYorumlarda bu sorundan bahsetmişlerdi. Demek ki ucuz etin yahnisi bu kadar oluyor![]()
Selamlar, ben kulaklık uygulamaya bağlanmıyor. Nasıl bağladınız?Bende dip ses yok, Sadece bazen pıt pıt yapıyor saliselik ses azalıp hemen geliyor
İlk olarak Bluetooth üzerinden bağlayıp uygulamayı açın.Selamlar, ben kulaklık uygulamaya bağlanmıyor. Nasıl bağladınız?
Xiaomi hesabıyla giriş yapın.Selamlar, ben kulaklık uygulamaya bağlanmıyor. Nasıl bağladınız?
İlk olarak Bluetooth üzerinden bağlayıp uygulamayı açın.
Bir kaç kere deneyince çözüldü ama ses kalitesi kötü gibi bayağı. Sizde de böyle mi acaba?Xiaomi hesabıyla giriş yapın.