Gelişme var mı hocam?Mediamarkt sağolsun hala sipariş hazırlanıyora bile gelmedi.
ne zaman sipariş vermiştiniz hocamBenim siparişim siparişiniz alındı olarak kaldı. Mağazaya soru soruyorum, talep oluşturun diyorlar. Oluşturmuştum daha öncesinde cevap vermiyorlar.
benim ki bu gün geldi , arkasında garanti belgesi yapışık bir şekidle geldi. sizinki çıkmış galibaKullanırsın.
Garanti belgesi önemli değilmiş, seri numarayı arayıp söyledim. Sistemde görünüyor dediler. Xiaomi Türkiye garantiliymiş.benim ki bu gün geldi , arkasında garanti belgesi yapışık bir şekidle geldi. sizinki çıkmış galiba
hmm iyimiş o zmanGaranti belgesi önemli değilmiş, seri numarayı arayıp söyledim. Sistemde görünüyor dediler. Xiaomi Türkiye garantiliymiş.
Seri numara ggTam bir fp canavarı, 250₺ ya bedava arkadaşlar sorusu olan sorabilir. Uygulaması ile ses seviyesi %20 civarında arttırılıyor. Müzik durdurma, devam ettirme gibi tıklama ayarları mevcut, kulaklığını bul özelliği mevcut. Hissiyat orta-iyi . Bu fiyata bedava.
Nasıl gördün dostum onu ordan yaSeri numara gg
Nasıl %20 arttırılıyor hocamTam bir fp canavarı, 250₺ ya bedava arkadaşlar sorusu olan sorabilir. Uygulaması ile ses seviyesi %20 civarında arttırılıyor. Müzik durdurma, devam ettirme gibi tıklama ayarları mevcut, kulaklığını bul özelliği mevcut. Hissiyat orta-iyi . Bu fiyata bedava. Spotify 3 aylık üyeliği bir türlü alamadım ama sanırım kod mu tükenmiş bilemedim alanlar bir yazarsa sevinirim .