Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥Xiaomi Redmi Buds 6 Play 275TL! (Pazarama İlk Sipariş)

F8eighT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ferhat Özmutaf
Apple için en uygun ayarlamalar nasıl yapılır? Bir arkadaşımız android için anlatmış ama ios'ta kullanan oldu mu?

iso43

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
iso43
Benim siparişim siparişiniz alındı olarak kaldı. Mağazaya soru soruyorum, talep oluşturun diyorlar. Oluşturmuştum daha öncesinde cevap vermiyorlar.

cornlov

80+ Bronze
benim ki bu gün geldi , arkasında garanti belgesi yapışık bir şekidle geldi. sizinki çıkmış galiba
Garanti belgesi önemli değilmiş, seri numarayı arayıp söyledim. Sistemde görünüyor dediler. Xiaomi Türkiye garantiliymiş.

Yukosss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Yüksel
Tam bir fp canavarı, 250₺ ya bedava arkadaşlar sorusu olan sorabilir. Uygulaması ile ses seviyesi %20 civarında arttırılıyor. Müzik durdurma, devam ettirme gibi tıklama ayarları mevcut, kulaklığını bul özelliği mevcut. Hissiyat orta-iyi . Bu fiyata bedava. Spotify 3 aylık üyeliği bir türlü alamadım ama sanırım kod mu tükenmiş bilemedim alanlar bir yazarsa sevinirim .

cornlov

80+ Bronze
Tam bir fp canavarı, 250₺ ya bedava arkadaşlar sorusu olan sorabilir. Uygulaması ile ses seviyesi %20 civarında arttırılıyor. Müzik durdurma, devam ettirme gibi tıklama ayarları mevcut, kulaklığını bul özelliği mevcut. Hissiyat orta-iyi . Bu fiyata bedava.
Seri numara gg :kekw:

goku010203

80+ Bronze
Tam bir fp canavarı, 250₺ ya bedava arkadaşlar sorusu olan sorabilir. Uygulaması ile ses seviyesi %20 civarında arttırılıyor. Müzik durdurma, devam ettirme gibi tıklama ayarları mevcut, kulaklığını bul özelliği mevcut. Hissiyat orta-iyi . Bu fiyata bedava. Spotify 3 aylık üyeliği bir türlü alamadım ama sanırım kod mu tükenmiş bilemedim alanlar bir yazarsa sevinirim .
Nasıl %20 arttırılıyor hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,209
Üyeler
163,280
Son üye
EsDeath0
Top Bottom