Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥Xiaomi Redmi Buds 6 Play 275TL! (Pazarama İlk Sipariş)

Telefon samsung a35,
Ses ayarindan dolby atmos açık. Ekolayzer'da Rock modu açık ve adapt sound özelliğini manuel olarak ayarladım.
Kulağına bip sesi geliyor, sen duydukça tıklıyorsun. Ona göre frekansları senin kulağına göre ayarlıyor
Rock modu nasıl açtınız onu soruyorum hocam

Ses kalitesi ve efektler bölümünde,
Ayarları kulaklık takılıyken yapın.
Kulaklığı çıkartınca varsayılan ses profiline geçiyor
Ses efektleri bölümünde rock yok hangisini seçeyim

Ekler

• IMG_20241119_092521.jpg
    IMG_20241119_092521.jpg
    32.2 KB · Hit: 16

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,621
İsim
Lokman Doğan
VİCTUS 16 hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

devam ediyor hala hocam
bağlanıyor hp victusa

cornlov

80+ Bronze
hocam kulaklığın üstündeki dokunmatikler laptopta çalışıyormu? video durdurma gibi filan
Uygulamadayken yaptığım ayarlar, pc'ye takınca da çalışıyordu. Ben tüm özellikleri kapatıp sadece sağ kulaklıkta 2 kere dokununca şarkı durdur/ devam ettir yapmıştım. Tabi sizde durum ne olur bilemem yanlış yönlendirmeyeyim,

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Uygulamadayken yaptığım ayarlar, pc'ye takınca da çalışıyordu. Ben tüm özellikleri kapatıp sadece sağ kulaklıkta 2 kere dokununca şarkı durdur/ devam ettir yapmıştım. Tabi sizde durum ne olur bilemem yanlış yönlendirmeyeyim,
muhtemelen çalışır o zaman . kablolu kulaklıkta durdur devam ettir yapamıyordum kalk otur zor oluyordu. teşekkürler hocam çakmasını bile 250 ye alamayız elime ulaşınca yazarım tekrar

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,621
İsim
Lokman Doğan
muhtemelen çalışır o zaman . kablolu kulaklıkta durdur devam ettir yapamıyordum kalk otur zor oluyordu. teşekkürler hocam çakmasını bile 250 ye alamayız elime ulaşınca yazarım tekrar
kulaklığı valoda denedim aşırı kötü ses kasması mcaskfakfm sesin nerden geldiği belli olmuyor mesela soldan adam geliyo ses sağ kulaklıktan geliyo

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Halen aktif mi bu fiyat ben sipariş verdiğimde kodu kabul etmiyor.

cornlov

80+ Bronze
kulaklığı valoda denedim aşırı kötü ses kasması mcaskfakfm sesin nerden geldiği belli olmuyor mesela soldan adam geliyo ses sağ kulaklıktan geliyo
Rekabetçi oyunlarda pek kullanamazsin hocam, anca film dizi vs izlerken güzel oluyor.

Top Bottom