Hs35 şu an itopyada bayram indiriminde 285 lirakulaklık alıcam 300 TL 61 krş um var tavsiyelerinizi bekliyorum
bankada o kadar var belki müşteri hizmetlerini arayıp rica etsem 1 krş gönderirler300TL 62 kuruş olsa?
7.1 değil olmaması biraz kafamı kurcaladıHs35 şu an itopyada bayram indiriminde 285 lira
Hocam bütçeni 300lira 64 kuruş yapamaz misin çok güzel bir model biliyorum. Şaka bir yana hs35 alabilirsin itopyada indirimli satilıyorbankada o kadar var belki müşteri hizmetlerini arayıp rica etsem 1 krş gönderirler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
7.1 değil olmaması biraz kafamı kurcaladı
Bu bütçede alacağın kualklıkların tamamı sanal 7.1 olur o da iş görmez, aksine ses kasmayı zorlaştırır.7.1 değil olmaması biraz kafamı kurcaladı
güzel kulaklık olursa 306 tl 61 krş a kadar çıkarım mecbur bankaya gidicezHocam bütçeni 300lira 64 kuruş yapamaz misin çok güzel bir model biliyorum. Şaka bir yana hs35 alabilirsin itopyada indirimli satilıyor
Kral şu an hs35'ten iyi bulamazsıngüzel kulaklık olursa 306 TL 61 krş a kadar çıkarım mecbur bankaya gidicez
James Donkey 008 nasıldır bütçe galiba iyi kulaklığa yetmiyorBu bütçede alacağın kualklıkların tamamı sanal 7.1 olur o da iş görmez, aksine ses kasmayı zorlaştırır.
Benimki de 7.1 ama kullanmıyorum çünkü berbat.
HS35 tavsiye ederim.
Gerçek 7.1 istersen bunu almalısın;
Asus ROG Centurion Gerçek 7.1 Oyuncu Kulaklığı Fiyatı
Asus ROG Centurion Gerçek 7.1 Oyuncu Kulaklığı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Dipses sorunu var kesinlikle tavsiye etmiyorum.James Donkey 008 nasıldır bütçe galiba iyi kulaklığa yetmiyor
240 tl ye James Donkey 710 var hs35 mi 710 mu sizceKral şu an hs35'ten iyi bulamazsın
O kulaklık 400 lira. 400 liraya çıkabiliyorsanız rampage drop plus alınJames Donkey 008 nasıldır bütçe galiba iyi kulaklığa yetmiyor