🔥İndirim Cajun Corner 100₺

SEPETTE KOD ALANINA CAJUN YAZIP SONRASINDA KAMPANYALARDAN SEÇİNCE DÜŞÜYOR İNDİRİM AMA SADECE 1 TANE ALIMDA DÜŞÜYOR YANİ 2 TANE 200 TL YE ALAMAZSINIZ FARKLI HESAP LAZIM BİRDEN FAZLA ALMAK İÇİN BENİM BURADAKİ RESTORTORAN ALT LİMİTİ 90 TL OLDUĞU İÇİN ALABİLDİM 100 TL YE

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-11-23 171233.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-23 171233.png
    12.6 KB · Hit: 64
:D bende çıkmıyor mağaza

SEPETTE KOD ALANINA CAJUN YAZIP SONRASINDA KAMPANYALARDAN SEÇİNCE DÜŞÜYOR İNDİRİM AMA SADECE 1 TANE ALIMDA DÜŞÜYOR YANİ 2 TANE 200 TL YE ALAMAZSINIZ FARKLI HESAP LAZIM BİRDEN FAZLA ALMAK İÇİN BENİM BURADAKİ RESTORTORAN ALT LİMİTİ 90 TL OLDUĞU İÇİN ALABİLDİM 100 TL YE
WhatsApp Görsel 2024-11-23 saat 17.16.01_8508f9ec.jpgWhatsApp Görsel 2024-11-23 saat 17.16.00_6664bdfb.jpg

Olmuyor

BU SEÇTİĞİN KAMPANYA DEĞİL BU CAJUN YAZINCA KAMPANYALARA FARKLI BİR KAMPANYA EKLENMİYORSA KALDIRMIŞ OLABİLİRLER
kaldırmıslar heralde çunku yazınca bir şey çıkmadı. Nefret ediyorum bu yemek uygulamalarından daha hiçbi kuponu düzgünce kullanamadım :ROFLMAO:

Yeni yemek yemiştim ama söyledik güzel fiyat 😁
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kaldırmıslar heralde çunku yazınca bir şey çıkmadı. Nefret ediyorum bu yemek uygulamalarından daha hiçbi kuponu düzgünce kullanamadım :ROFLMAO:
hocam kampanya kod yerine CAJUN yazmanız lazım

Yeni yemek yemiştim ama söyledik güzel fiyat 😁
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam kampanya kod yerine CAJUN yazmanız lazım
Yazınca bir şey olmuyor gelmiyor kampanyalar menusune.

bende pek sevmiyorum getir yemek uygulamasını trendyol go en iyisi kampanya uygulama konusunda

mağaza kapalı. Vay ....ler madem uymayacaksınız neden kampanya işbirliği yapıyorsunuz.

Geri