Kulak üstü kulaklık saçta kepek yapar mı?

Reaksiyon skoru
5
Selamlar. Normalde benim kepek sorunum yoktur, ancak kulak içi kulaklıktan kulak üstü kulaklığa geçiş yaptıktan 2 ay sonra saçta kepeklenme başladı. Normalde saçlarım tertemizdir. Asla kepek olmazdı; kullandığım şampuan zaten kepek oluşumunu engelleyen türden. Acaba saçımda ki kepeklerin sebebi kulak üstü kulaklık kullanmam mı?

Selamlar. Normalde benim kepek sorunum yoktur, ancak kulak içi kulaklıktan kulak üstü kulaklığa geçiş yaptıktan 2 ay sonra saçta kepeklenme başladı. Normalde saçlarım tertemizdir. Asla kepek olmazdı; kullandığım şampuan zaten kepek oluşumunu engelleyen türden. Acaba saçımda ki kepeklerin sebebi kulak üstü kulaklık kullanmam mı?
Kulaklığı arada az alkollü ıslak mendille sil o zaman bir şey olmaz, belki alerjik bir şeyde etki etmiştir doktora görünmen en iyisi

Saçının yağı ,kiri ,tozu ( gün içinde biriken) kulaklıkta birikiyor ister istemez. Düzenli silersen sorun kalacağını sanmıyorum

Geri