COMANDANTE
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 5
- Reaksiyon skoru
- 4,283
yanın da i run da ohh missMen a men bence bu soğuk espiriyi yaptığım için pişman değilim
yanın da i run da ohh missMen a men bence bu soğuk espiriyi yaptığım için pişman değilim
Alt yazı var mı ?freelancer olarak olabilir belki
Ne genelkurmaycumhurbaşkanımı buhee burada okuyup oradan diploma alabiliyorum anladım 4 sene eşşek gibi çalışmak sonra çalışmaktan iyidir galiba 40.000 TL ye yakın maaşları oluyor
Ne genelkurmaycumhurbaşkanımı bu
He sen almanya için dioosuun5.000 euro oda 40k TL
Alman firmasi olur.Abi tr de almanlara çalışıp para kazanma olayı olur mu ?
Bunu herkes düşünmüş galibaTürkiye'deki herkes 1$ alıp bana verirse 80 milyon dolarım olur. Bunu her ay tekrarlarsak 80 milyon ay sonra herkesin 80 milyon doları olur. 80 milyon kişi 80 milyon doları bir anda bozarsa kasaya yüklü miktarda dolar girir. Böylelikle Dolar/TL çok düşer. Benden başlayalım diyorum 1$ işine.
Ne diyeceğimi bilemiyorum kardeşim yolun açık olsunTürkiye'deki herkes 1$ alıp bana verirse 80 milyon dolarım olur. Bunu her ay tekrarlarsak 80 milyon ay sonra herkesin 80 milyon doları olur. 80 milyon kişi 80 milyon doları bir anda bozarsa kasaya yüklü miktarda dolar girir. Böylelikle Dolar/TL çok düşer. Benden başlayalım diyorum 1$ işine.
Avrupa da asgari ücret 2142 euro.Avrubada ekmek 1 Euro bizde 1.5TL siz ne bilirsiniz!