DonanımFikir
Moderatör
- En İyi Cevap
- 10
- Reaksiyon skoru
- 36,889
hissettirmez fazlaMhz çok fark hissettirir mi
ve aynı fiyata 32 gb almak daha mantıklı en azından ilerde ram yetmemezliği olmaz
hissettirmez fazlaMhz çok fark hissettirir mi
Mhz çok fark hissettirir mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şimdi gördüm dostum teşekkürler![]()
Hiç yapmadım bilmiyorum kendime de güvenemiyorum bozulur falanÇok hissettirmez bu arada biostan 3600 mhz yapabilirsin soğutmana güveniyorsan.
Hiç yapmadım bilmiyorum kendime de güvenemiyorum bozulur falan
Bakalım artık. 32 gb daha mantıklı diyorsunuz yaniİnternette milyon tane videosu mevcut oradan bakıp yapabilirsiniz.
Bende seni bekliyodum kahramanımBütçeni söyle, iki RAM'in de linkini at bana. Doğru düzgün bir şey söyleyen olmamış.
Şaka bi yana şu ilk linkBütçeni söyle, iki RAM'in de linkini at bana. Doğru düzgün bir şey söyleyen olmamış.
Fiyat çok iyi, 32 GB'liği al. 3600 MHz ve 32 GB arasında bir ikilemdeki seçilmesi gereken 32 GB'dır, çünkü fiyat çok yakın.Bende seni bekliyodum kahramanım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şaka bi yana şu ilk link
Şu da ikinci linkGSKILL 16GB (2x8GB) Trident Z Neo RGB 3600MHz CL16 DDR4 Dual Kit Ram | ITOPYA
GSKILL 16GB (2x8GB) Trident Z Neo RGB 3600MHz CL16 DDR4 Dual Kit Ram En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile F4-3600C16D-16GTZNC ITOPYA'da.www.itopya.com
Attığın linkten 2 tane almak bütçemi aşar kanka zaten max 1k diyordum 1200'e 32gb görünce bi şekilde bulup alayım diyorumFiyat çok iyi, 32 GB'liği al. 3600 MHz ve 32 GB arasında bir ikilemdeki seçilmesi gereken 32 GB'dır, çünkü fiyat çok yakın.
Eğer alabiliyorsan bundan 2 tane al, hem 32 GB olur hem de güzel gözükür.
Tamam o zaman, 32 GB'lik olanı alabilirsin, çok güzel olur. Alınca da bana ulaşırsan overclock yapabiliriz, çok istiyorsun 3600 MHz'i sanırımAttığın linkten 2 tane almak bütçemi aşar kanka zaten max 1k diyordum 1200'e 32gb görünce bi şekilde bulup alayım diyorum
Yani çok önemli bişey değilse gerek bile yok ama yaparız eğer sende müsait olursanTamam o zaman, 32 GB'lik olanı alabilirsin, çok güzel olur. Alınca da bana ulaşırsan overclock yapabiliriz, çok istiyorsun 3600 MHz'i sanırım.
Ben yardımcı olurum, sorun yok. Önemli değil çok fazla ama olursa iyi olur. Mesela ben 3200 MHz CL16-18-18-19-36 olan RAM'imi overclock ile 3600 MHz CL14-20-12-12-32 yaptımYani çok önemli bişey değilse gerek bile yok ama yaparız eğer sende müsait olursan![]()
cl değerleri de aynıymış muhtemelen 16Çok fakr eder mi 3200-3600 mhz