Ram önerisi

Bütçeni söyle, iki RAM'in de linkini at bana. Doğru düzgün bir şey söyleyen olmamış.

Bütçeni söyle, iki RAM'in de linkini at bana. Doğru düzgün bir şey söyleyen olmamış.
Bende seni bekliyodum kahramanım 😍
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şaka bi yana şu ilk link
Şu da ikinci link

Bende seni bekliyodum kahramanım 😍
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şaka bi yana şu ilk link
Şu da ikinci link
Fiyat çok iyi, 32 GB'liği al. 3600 MHz ve 32 GB arasında bir ikilemdeki seçilmesi gereken 32 GB'dır, çünkü fiyat çok yakın.
Eğer alabiliyorsan bundan 2 tane al, hem 32 GB olur hem de güzel gözükür.

Attığın linkten 2 tane almak bütçemi aşar kanka zaten max 1k diyordum 1200'e 32gb görünce bi şekilde bulup alayım diyorum
Tamam o zaman, 32 GB'lik olanı alabilirsin, çok güzel olur. Alınca da bana ulaşırsan overclock yapabiliriz, çok istiyorsun 3600 MHz'i sanırım :D.

Tamam o zaman, 32 GB'lik olanı alabilirsin, çok güzel olur. Alınca da bana ulaşırsan overclock yapabiliriz, çok istiyorsun 3600 MHz'i sanırım :D.
Yani çok önemli bişey değilse gerek bile yok ama yaparız eğer sende müsait olursan 😂

Yani çok önemli bişey değilse gerek bile yok ama yaparız eğer sende müsait olursan 😂
Ben yardımcı olurum, sorun yok. Önemli değil çok fazla ama olursa iyi olur. Mesela ben 3200 MHz CL16-18-18-19-36 olan RAM'imi overclock ile 3600 MHz CL14-20-12-12-32 yaptım :D.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,830
Üyeler
188,483
Son üye
muhammed6144
Geri