..........
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 262
Sıcak fırsatlar yerine açmana gerek yok fiyatı zaten böyleydi. Alınır fakat bütçeni biraz artırırsan şu daha iyi olur.
o kod sıfır ındırım zaten kargo parası eklenıyor ama yıne bı nebze ıyı m800 prodanSıcak fırsatlar yerine açmana gerek yok fiyatı zaten böyleydi. Alınır fakat bütçeni biraz artırırsan şu daha iyi olur.
swar kodu ile az da olsa indirim.![]()
VXE R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...wraithesports.com
calısmaz oBuna bi de 4K dongle lazım.
r1 se daha ucuz ve yani bana kalırsa mantıklıSıcak fırsatlar yerine açmana gerek yok fiyatı zaten böyleydi. Alınır fakat bütçeni biraz artırırsan şu daha iyi olur.
swar kodu ile az da olsa indirim.![]()
VXE R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...wraithesports.com
Hocam 2000TL'yi geçen ürünlerde kullanınca 120TL falan veriyor az da olsa indirim sonuçta AULA almak için müşteri hizmetlerine abanan kişiler için ideal.o kod sıfır ındırım zaten kargo parası eklenıyor ama yıne bı nebze ıyı m800 prodan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
calısmaz o
R1 SE alınmaz R1 normal alınmalı. R1 SE sıkıntılı diye biliyorum bir de alt model bir PAW3395 kullanıyor.r1 se daha ucuz ve yani bana kalırsa mantıklı